SMÖRGÅSTÅRTA & SLÄKTTRÄD.

Men vilken härlig dag det här är! Först så gick det såå BRA för hjärtat hos tandläkaren och det blev jag så glad över att jag började gråta…  Inte ett enda hål hade hon så nu är det 2 år till nästa besök! Hurra!!!  Och sen han jag bara köra henne till skolan, sladda förbi matbutiken föra att köpa en smarrig smörgåstårta + en prinsesstårta stubbe, hem och dammsuga och BAM! så stod mina gäster bakom dörren.  Puh… det var på håret!

Sen var det så fantastiskt trevligt att ha min pappa + fru och min faster + mann här i ett par timmar. Senast vi sågs allihop var för 10 år (!) sedan på min kusins bröllop. Eller jag har träffat de väldigt kort hemma hos pappa en gång efter det men det är i.n..t.e. ofta vi ses så därför extra mysigt! Min faster bor i Uppsala och har 3 barn och jag har umgåtts väldigt mycket med 2 av de genom åren i Stockholm då de (och jag) bodde där men det är länge sen nu så det var kul att få en uppdatering på hela familjen. Och mitt i allt så drog jag fram papper och penna och ritade upp ett släktträd för jag insåg att jag har väldigt dålig koll på mina kusiners barn… Men nu har jag full kontroll på vad alla heter och hur gamla de är och – jag fick även veta vad min farmor och farfar hette i andra namn och – vad deras föräldrar hette. Det visste jag faktiskt inte!  Familj alltså… det finaste vi har! 🙂

Allt gick som sagt så fort innan de kom så det blev bara den här bilden från dukningen…  Smörgåstårta är verkligen så enkelt och gott att bjuda på vid såna här tillfällen då man får besök mellan lunch och middag…  Också med kalla bubblor till så klart! Sen brukar jag alltid sticka ner ett par flaggor i tårtan så att den blir lite festligare. 

Min fina faster och hennes mann. Det var så fantastiskt trevligt att ha de här idag och jag blev så otroligt glad då K berättade att hon läser min blogg (nästan) varje dag.  (Kära K & I: det var så mysigt att ses idag och tusen tack för de fina och smarrigt goda presenterna!).

Men hur snyggt är inte coveret på senaste ELLE? Och jag har precis upptäckt hur kul det är att prenumerera /abonnera på magasiner!  Plötsligt är det en fest att checka postlådan! Och alltså de där gröna byxorna… LOVE them!!! men 7.500 kr…  Får vänta till jag hittar några look alikes hos Zara typ… 

 

Johanna har besök av en bästa vän idag så det pågår SPA en trappa upp nu och själv ska jag ta och diska bort efter dagen.  Sen blir det Idol på oss.  Ser du också på det?

Önskar dig en riktigt mysig kväll! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SMÖRGÅSTÅRTA & SLÄKTTRÄD.”

  1. Anna says:

    Hej Anna-Stina! En lite cheezy eller kanske rent av creepy kommentar, men jag skulle önskat jag fanns med i ditt träd. Du är så inkluderande och ordnar domar och pysslar om. Hade varit gott att ha en sådan person i sin familj som håller ihop och är generös med omtanke och mys.
    Solstråle du! kram på dej! Mvh Anna

    • Men alltså wow vilken fantastisk kommentar att få starta dagen med! Tusen miljoner TACK för magiskt fina ord och underbar feedback som gick rakt in i mitt hjärta! 🙂 Åhh du gjorde verkligen min dag ska du veta och jag läser din kommentar (som varken var cheezy eller creepy) om och om igen… TACK, tack, TACK!!!

      Önskar dig den bästa dagen! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *