SNAPSHOTS FRÅN CASA G.

Här är huset fullt nu då vi är hemma alla 3 hela dagen. Ovanligt och riktigt trevligt! Johanna chillar och tankar energi och jag städar och passar på att knipsa lite pics här hemma i Casa Gizmolina. Sen har vi en soft kväll framför oss och alltså SOM jag saknar Gossip Girl! Vi såg klart sista säsongen häromdagen och det är verkligen såååå tomt utan Blair, Chuck och Serena… Jag kan inte helt förstå hur jag kunde lyckas missa serien då den lanserades för 13 år sedan?  för det är den bästa serie jag sett! (eller okej, Sex and the city är den bästa, men den här är också bäst…)  Så om du inte sett Gossip Girl: gör det!!! och den passar perfekt att se med sin 13-åriga dotter.  / xoxo Miss.G. 😉

 

På köksbänken just nu… en tavla som ska hängas upp och fantastiskt vackra blommor.

Alltså ljuset !!!  Så underbart!  Och så här ser det ut uppe på J´s rum idag. Lampan är ny, den hittade vi på Hemtex häromdagen på -50% rabatt. 

De vackra blommorna är buketten som till SLUT kom fram från min kära moster till JIG´s födelsedag. 

I måndags hade Johanna namnsdag då det var Alexandra´s  dag (vilket min kära pappa ringde och påminde mig om…) och då fick hon bl.a. den här super cute pyjamasen som har gått runt i hela dagen.  Och alltså hur jag lyckades fota så att det ser ut som att Johanna bara har 1 arm är en helt annan historia… ha, ha.  (jag hittade pyjamasen hos Lindex, ett tips!).

 

Njuuut din dag vidare!

 

Kategori: Casa Gizmolina | 4 Comments

4 responses to “SNAPSHOTS FRÅN CASA G.”

 1. Elin says:

  Er det vanlig i Sverige å gi gaver på navnedagen(e)? Hilsen norsk som ikke er vant med navnedag 🙂

  • Det är nog inte så vanligt men jag är uppvuxen med att vi alltid firat min “Anna dag” så jag vill gärna föra traditionen vidare till Johanna. Året har så många vardagar att det gäller att hitta anledningar till att krydda de lite extra ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare Elin ! Klem !

 2. Charlotte says:

  Kan också rekommendera One Tree Hill och The OC om ni inte sett dom?
  Ps. Vi ger också presenterna namnsdagar – fira det som firas kan tänker jag 😉

 3. Jennie says:

  Ni måste se pretty little liers ni kommer älska den! Ha en fin fredag, hoppas Johanna mår bättre snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *