SNÖ & VARDAGSLYX.

Påskliljor som påminner om att våren närmar sig + ett inspirerande  Stella magasin = vardagslyx

Goodmorning girls ! 

Här har vi tränat engelska på väg till skolan på  morgon, veckans ord är bl.a.  : easter, egg & bunny. Och det är inte helt lätt det där ordet e.a.s.t.e.r. allstå…. 😉

Också pratar i om Thailand, typ mest hela tiden, och på morgon blev J sååå besviken över att vi inte ska vara borta i ett par månader, som vi brukar , vem har satt stopp för det? sa hon ? fröken ?  Nej, skolan fick jag försöka förklara.   Hur som helst, vi har tagit ut max av den ledighet J har rätt till och vi ska verkligen njuuuuta våra dagar där nere !

På begäran: Snapshot från köket.  Jag älskar våra dubbla dörrar ut till den stora terrassen. 

Oj, vad det har börjat snöa ute nu. Bra & kul för alla er som snart packar skidorna och ska fira påsk på fjället!    Och nu ringer JIG på viber,  himla smart app som gör att man ringer gratis men inte alltid så bra linje så det blir många hallå, hallåååå, hör du mig?  mellan Phuket & Oslo.

Nu kör vi onsdag girls !!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “SNÖ & VARDAGSLYX.”

 1. Wilhelmine says:

  Hei på deg fra solfylte Phuket, vi har vært her i en uke nå og skal ha en uke til, så deilig. Vi har brukt bloggen din og Phuket tips som inspirasjon hele uken;)) I går var vi på Bang Tao beach og Surin beach, det var så fint…nå bærer turen v sted til karon hvor vi skal bo den siste uken;)) Nå er det dags for “fried rice”…mums hvor god mat man har her nede.

  • gizmolina says:

   Åh så G.L.A.D. jag blir nu ! Fantastiskt att ni använder er av mina tips! 🙂 Det är precis så jag önskar att min blogg ska användas. Och så underbart att vara i Phuket ! Fried rice är en klassiker 😉 Missa inte att ta en longtailboat till Freedom beach när ni bor i Karon ! Önskar dig fantastiska dagar i solen ! Vi ankommer Phuket på måndag och jag längtar så jag håller på att spricka ! Kram !

 2. Wilhelmine says:

  Takk for tipset;)) Vi har også planer om nattmarkedet i Phuket Town, gleder oss masse…trenger litt påfyll til sommergarderoben…om det nå en gang blir sommer i Norge;)) Gleder oss til å lese fra bloggen din når du kommer hit også.

 3. Titti says:

  Längtar så till Thailand….men det får vänta till i höst.
  Vi har ju köpt ett litet hus i vårt älskade Huay Yang….desto större anledning att längta.
  Hann aldrig bo där men till stor del är det inrett…saknas bara detaljer som gardiner, sängkläder och tavlor.
  Kram Titti

 4. Cessan says:

  Åh, underbart att ha Thailand i sikte!! Den här vintern och snön verkar ju vara en nerver ending story… Längtar efter våren nu!! Tills dess får vi njuta av påskens pasteller 🙂

  Kramar Cessan ❤

 5. cathrine says:

  Så koselig stue:)Kan jeg spørre hvor du har kjøpt liftgardinene..?For de må jo være litt brede når de dekker den doble døren..?

  ha en fortryllende dag:)

 6. Mona says:

  Underbart kök,jag vill se mer av ditt hem.Ha en skön semester fina ödmjuka Gizmolina.Kram Mona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *