SOFT FEELGOOD SUNDAY.

Goood söndag min finase bloggvänner! 

Alltså SOM jag älskar söndagar!!! Det är en speciell feelgood känsla i luften och jag går runt i min fluffiga sköna morgonrock extra länge utan att få dåligt samvete.  Och nu sitter jag och bloggar på vår nya soffa / bänk! Oh yes, jag monterade ihop den igår kväll (blev inte av häromdagen…) och den matchar matgruppen perfekt så nu ska jag bara piffa till den med kuddar, pläd etc så ska ni få se hur det blev sen.  Och när jag höll på att fixa här igår så kände jag plötsligt att nu är vi sååå färdiga med julen här hemma så idag planerar jag att ta bort granarna, så får stjärnorna i fönstren vara de som lever kvar.

Och vår lördag avslutades med att vi gick över med ballong & present och grattade en av J´s bästa vänner som fyllde 13 och sen bestämde J film och då blev det en riktigt kul humor film på Netflix som mina J sett tidigare men som jag missat och den var verkligen en riktig skrattfest så om du inte sett den så är den ett tips!  (men slutet är super super märkligt men om man bortser från det så…) Filmen heter The Wrong Missy.  🙂

Vi har såååå GALET mycket snö här nu!  mer än vi någonsin haft sedan vi flyttade hit för du kommer säkert ihåg hur stor vår gran är i år? Well, nu syns den knappt ! ha, ha.  och då J + vänner hoppade ner i snön på gården igår från snöhögen som skymtar i bakgrunden så hade de snö upp till axlarna !  Så snacka om att vi är insnöade. 

Jag får ofta frågor om vilka som är mina favoritmagaziner? Och det här har länge varit ett av dom! Svenska MAMA. Men – ju äldre Johanna blivit desto mindre “aktuell” har den blivit…  Men – om du har barn upp till runt 10 år så är den här tidningen ett av mina bästa tips!  Men jag fortsätter att köpa MAMA för att jag skickar den till min bästa K i Oslo (tidningen säljs tyvärr inte i Norge) och för att jag inspireras av deras layout och tycker att deras modeserier är super fräscha!  

Och när det kommer så här galet mycket snö på en och samma gång så är det ingen lek att få upp vår ytterdörren… oh my, igår så var det bara att pressa på så mycket det gick och sen ut och skotta upp framför.  Inte min favorit hobby men med ett par nya snygga Moon Boot´s så gick det lite lättare. Ha, ha.  Dessa skor är verkligen utsålda överallt! men – jag lyckades hitta svarta till mig och vita till J hos Net A Porter. 

Facebook påminde mig om den här bilden av oss. Den är knipsad för exakt 9 år sedan då vi precis kommit hem till Oslo efter några månader i Thailand.  Här är Johanna 5 år och DÅ var magasinet MAMA mitt i prick !  Och den här hemkomsten till Oslo var lite speciell för då vi reste så hade vi precis sålt vår lägenhet i Industrigate och sen magasinerade vi stora delar av allt vi äger och flyttade en liten del av det till en lite lägenhet nere på Frogner (i huset runt hörnet från där vi står på bilden). Jag och Johanna reste till Thailand samma dag som flyttfirman kom, JIG var kvar hemma och styrde upp allt, sen kom vi hem igen i januari och möttes av ett BERG av flyttkartonger i det nya hemmet.  Oh my, det var kaos. Och ja, hela det hemmet var kaos så vi bodde bara där ca 1 år.  Sen flyttade vi till Parkveien. 

 

Nu ska jag ta tillvara min söndag och maxa mitt feelgood! 🙂

Njut din dag du också och var rädd om dig och dina!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

79
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOFT FEELGOOD SUNDAY.”

 1. C says:

  Blev det någon skidåkning idag?

  • gizmolina says:

   Nej, vi droppade skidåkningen eftersom J har så många prov som hon måste prioritera att plugga till.

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *