SOFT LÖRDAG…

Happy weekend darlings! 

Alltså vilken super sooooft lördag vi har, nästan lite för soft… men, efter 3 veckor med skola, träning etc. så bestämde vi oss för att ha 100% chill idag. Johanna förtjänar det! och jag har legat i solstolen på terrassen och läst min sååå BRA bok. Sen var vädret sådär, mulet och har regnat lite, så det passade egentligen perfekt med hemmadag. Men, det regnade inget på eftermiddagen, var bara mulet, så vi hängde ett par timmar nere vid poolen. J badade med din klasskompis från skolan (som bor under oss) och jag njöt solstolen.  Sen, runt kl.17, så stack vi iväg till nattmarknaden i Phuket town. Vi är alltid dit en sväng när vi är här men vi är aldrig där så länge, idag åkte vi hem igen 19.30, det var precis lagom speciellt efter att en råtta sprungit mellan mina ben då jag var inne i en av “butikerna” för att shoppa lite presenter. Alltså sååå äckligt så just nu känner jag mig väldigt nöjd med marknads besök för typ resten av livet, ha, ha.

Och igår hade J sin sista skoldag och det firade vi med att sticka iväg till en härlig Beach Club. Vi hämtade upp hjärtat med taxi kl.15 och det var så kul att få höra så fina ord om Johanna av lärarna… älskade hjärtat. Hon har varit sååå duktig! och bättre engelska träning än att gå på en skola där ingen pratar sitt eget språk kan det inte bli! Att hon dessutom fått nya vänner som hon kan träffa när vi är här nere är helt fantastiskt!  🙂

Life is better at the beach… !   och eftersom det inte är någon idé att rulla håret i värmen så blir det fläta istället. 

Vi var inte framme på beach club´en förren runt kl.16 så hoppade direkt i poolen så att vi skulle hinna bada innan vi landade här.. för att njuta Happy Hour.

… köp 1 drink, få 2. Very nice! min favorit är: Mai Tai och den beach som skymtar bakom palmerna är Karon Beach.

Nu är det så där sent igen så jag ska dyka i säng…

Önskar dig en riktigt härlig kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 1 Comment

One response to “SOFT LÖRDAG…”

  1. Conny says:

    Fantastiskt. Inte konstigt att ni trivs. Eller som den som just rakat huvudet sa. -Knappast hårresande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *