SOFT LÖRDAG…

Goood lördag finisar! 

Alltså lyckan över att få sova till man vaknar och att få ha hela huset för sig själv… Obeskrivligt skönt!!!  För det är lite påfrestande att ha hantverkare i huset hela dagarna och som jag skrev igår så är dessutom  allt före kl. 07 “mitt i natten” för mig, speciellt nu då Johanna börjar skolan kl. 09 / 09.30 varje dag och vi har lyxen att i kunna sova till kl. 08.  Och sen så är jag en nattuggla som jobbar som bäst efter kl. 22 på kvällarna. Det är då jag är som allra mest effektivt och det är oftast då som jag kläcker de bästa idéerna och kreativiteten flödar som allra bäst.  Och när man är uppe sent så sover man längre… och när man stiger upp tidigt så somnar man på soffan typ kl. 21…zzz… vilket var precis vad jag gjorde både igår OCH idag i.g.e.n…. Ha, ha. Så nu är jag nyvaken här på väg mot sängen…

Annars så startade helgen med att jag och min älskade mamma var på Café och tog ett glas igår eftermiddag innan vi girls körde tacomys & Idol. Och jag får alltid vara lika stolt över min grymma trummis kusin Stefan som spelar med i Idol bandet.  Och idag lördag och har haft en riktigt soooft dag och mest bara njutit lugnet och sen bjöd min kära pappa oss på middag så jag körde och hämtade färdiglagad middag ute på bron till hans hus kl.17.30. Han är verkligen en mästerkock!  Och jag fick dessutom med mig 1 kg årets Kalix löjrom.  Alltså sååå super lyxigt!!!  för löjrom är det absolut godaste jag vet. Det ska vara löjrom + fin hackad lök + gräddfil på knäckebröd… Så otroligt gott!  När jag växte upp, och var varannan helg hos min pappa, så fick jag alltid löjrom till frukost varje morgon. Jag förstod inte riktigt då hur lyxigt det var… 😉

 

Igår så var det första gången som jag och min mamma var ute och tog ett glas sedan pandemin gjorde sin entré i mars så därför extra mysigt.  Mammas Hans var utomlands på cancerbehandling så kändes fint att göra något med mamma som var ensam hemma. Och vi valde ett ställe med glest mellan borden och lite folk så det kändes bra.  Jag hade aldrig varit på Café Nouveau tidigare men kommer absolut att gå dit igen för servicen var helt fantastisk!  

Vi girls var ute en sväng för att fixa ett par ärenden idag och då hade J på sig sin super snygga “jacka” från Bianca Ingrosso´s kollektion för Nelly. Nej men alltså det var helt galet då jag skulle klicka hem den (+ lite annat…) den dagen kollektionen släpptes. Prick kl. 10 klickade jag på den färdiga varukorgen och BAM! så kraschade Nelly´s server…. Alltså den stressen för mig som verkligen lovat J att fixa hennes beställningen… Men det fixade sig till slut.  Thank god!  Hur som helst, J matchade jackan med  hoodie + mysbyxor + väska från Gina Tricot .

Och alltså check denna super f.i.n.a. julgranskulor förpackning för bara 79 kr hos Rusta! Nej men hur billig?!? Tänk så fantastiskt fin att knyta ett brett vitt, eller rosa, silkesband runt och ge bort som 1:a advents present / gå-bort-present osv i förjulstiden.  Jag har aldrig sett en finare förpackning till ett SÅ billigt pris.  I vanliga fall så kostar ju 1 (!) sån där special glittrig dekoration som huset / käppen / tomten / cupcake´s  70 kr / styck !  Så detta blir mitt bästa fixa-granen-tips so far !  (den finns även i rött / guld + blått / silver, ska visa de andra senare…)

Och Rusta hade även fått in de finaste wrapping förpackningar som denna, för bara 29 kr ! Nej men det är så billigt att man undrar hur det går till ?  (även denna finns i fler färger, rosa /guld + rött / guld).  Och jag blir lycklig över att dessa priser gör att alla har möjlighet att slå in riktigt fina paket ! 

Nej, nu ropar sängen på mig…zzz..

Önskar dig en riktigt GOD natt och en super mysig söndagsmorgon!

Och du, glöm inte att det är Kanelbullensdag i morgon, söndag! Baka egna, eller köp färdiga och  häng en påse med bullar på dörren till någon du tycker om som en surprise !  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Julen 2020 | 1 Comment

One response to “SOFT LÖRDAG…”

  1. Ida says:

    “så billigt att man undrar hur det går till?!” Och du ligger som vanligt UNDER EN STEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *