SOFT & SKÖN SÖNDAG.

Goood söndag finisar! 

Solen strååålar och vi girls sitter och äter frukost och tittar på Wahlgrens Värld från i torsdags. En riktigt mysig och soooft start på denna söndag den 7:e april. Men, det ska visst snöa senare idag så vi ska gå ut strax. Jag har fortfarande lite snö kvar att skotta bort innan terrassen är helt snöfri så bäst att ta bort det nu innan det kommer ny, ha, ha.

Och vi såg föresten klart säsong 1 av Eagles på SVT Play på morgon. Men hjälp så BRA den serien är! Hoppas, hoppas att säsong 2 kommer snart. Någon som vet?  Sen började vi se “Störst av allt” på Netflix igår men när vi tryckte på play så såg jag att det stod +16 år som rekommenderad åldersgräns och när den startade förstod jag varför. Den kändes ju liiite läskig alltså…och varken jag eller J är speciellt glada i läskiga serier men, vi såg i alla fall första episoden och jag tyckte att den var sååå BRA så kommer absolut att se fortsättningen.  Och vet du, nu försvann solen så nu blir det film på oss. Vi började se Pitch Perfect igår men blev så trötta så vi ska se den nu istället. Hörde jag söndagsmys? 🙂

 

About yesterday… Mina älsklingar chillar i loungen… Och här ser du byxorna + teen på Johanna som jag visade i förra inlägget. Så påskigt vårfräsch outfit.

Sen klädde vi oss och gick iväg till busshållplatsen. Oh yes, vi tog bussen hem till pappa & I igår. För 1:a gången! men jag kände att det skulle bli så mysigt att få ta ett glas vin till maten så så fick det bli och eftersom bussen som passerar här där vi bor går helt fram till till pappa så var det ju super smidigt!  I väskan sticker vår gå-bort-present fram: påskris som jag dekorerade med gula ägg och kryddade deras kök med.

Hjulene på bussen de går runt och runt, runt och runt, runt och runt, och hjulene på bussen de går runt och runt…  Alltså den där låten kommer varje gång vi sitter på en buss. Ha, ha. 

Fråga mig inte hur många såna här bilder, där jag tittar ner, som jag har i min telefon. Ha, ha. Hur som helst – tanken var att fota min outfit men det känns som att blicken fastnar mer vid snön. Alltså ser du hur MYCKET snöööö vi har här fortfarande? Det är sååå galet !!!  Och om du undrar vad jag har på mig så har jag jacka från Zara, blus från Monki, skönaste sammetsjeansen från Lois, sneakers från Nike och väskor från Balenciaga + By Malene Birger.

Alltså lyxen att få komma bort till ett fint dukat bord och bjudas på riktigt god mat. Love it!! Och detta är både min och Johannas favorit: fläskfilét med potatis kroketter och beasås. Yummie!  (tusen tack för maten Pappa & I !). Och tänk att min pappa snart fyller 83 år. Det är imponerande ! 

Här är äggen jag dekorerade påskriset med!  de finns i många olika färger till ett riktigt bra pris hos Ö&B. Och det super söta påsk ljuset med kycklingen som jag också ställde fram på deras köksbord hittade jag hos ICA Maxi. 

Efter en super mysig & trevlig eftermiddag var vi på väg till bussen igen och alltså Johannas min då jag pussar henne på kinden. Ha, ha.  Men alltså vi höll på att ta fel buss åt fel håll så tur en kille räddade oss från misstaget annars hade det blivit hur tokigt som helst.  Hur som helst – vi klev av bussen i stan , gick inom Hemmakväll och köpte lördagsgodis och sen tog vi en skön walk hem i det vackra soliga vädret.  En perfekt avslutning på en härlig dag! 

 

Nu blir det soffmys + film här.  Man måste ju bara älska söndagar!!!

Njuuut din dag du också! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SOFT & SKÖN SÖNDAG.”

 1. Lena says:

  Vilka snygga kläder du alltid har!!! Och väskor 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbart gula bilder alltihopa pcj så fint upplagt maten så lyxigt att få bli bjudna på middag

  • Tusen miljoner TACK för din härliga feedback och fina ord Viktoria! 🙂 Ja, det är verkligen lyxigt att bli bjuden på middag.

   Önskar dig en riktigt mysig avslutning på helgen! Kram!

 3. Astrid says:

  God kveld Anbefaler dere å se Grand Hotel på Netflix , den er så fin Er 3 sesonger.Lover dere blir helt hektet Klem fra Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *