SOFT SÖNDAG.

Hello darlings! 

Förlåååt min frånvaro. Här försvann som vanligt dagarna när JIG var här.  Det började med att jag var uppe tok sent torsdag kväll med att fixa till här i huset och sen fortsatte jag med det heeeela fredag fram till att vi körde ut och hämtade Mr. 30 min efter att hans flight ankommit. Oh my… den stressen… ha, ha. Sen har helgen sett ut så här:

Fredag: JIG landade kl. 17.55, sen hämtade vi god thai take away på vägen hem och satt och myste ute i ljusgården bara vi 3 heeela kvällen lång.

Lördag: J hade dansuppvisning kl. 11.00 och kl. 14.00, åhh jag fick var så stolt över vår fantastiskt duktiga dancing queen!  sen iväg och shoppa ballonger etc. inför festen vi var bjudna på som kickade igång kl. 17.00. Blev liiite körigt mellan dans + fest… puh… så när vi klev ur bilen utanför festen säger JIG: “du har en lapp som hänger under armen”, ha, ha.

Söndag: suuuuper soft dag fram till att det var dags för JIG att resa.  vår chaufför hämtade upp JIG kl. 15.20 för att köra honom till flygplatsen  och jag blev med på samma körning för att hämta hem bilen som vi hade kvar utanför gårdagens fest. Sen har vi girls varit ute och handlat och nu har precis J bakat klassiska chokladbollar.  Perfekt söndagsfix.

Jag bjuder på bilder från helgens happenings senare för nu ska vi ha filmkväll här! 🙂

 

Mina underbara små älsklingar. Här ligger Gizella varje dag och spanar på fåglar och annat som rör sig… 

 

Åh det blir verkligen helt perfekt att se en riktig mysig soft film nu, också lite chips + dipp till det…. Det passar en lite små bakis mama perfekt. 😉

Önskar dig en riktigt skön kväll!

Kramar & Kärlek!

 

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SOFT SÖNDAG.”

 1. Frida Prydz says:

  Låter som en himla mysig helg med din fina familj <3
  Här blev det också film (fast aningens tidigare pga filmtittarnas ålder) med godis och mys, alldeles perfekt avslut på helgen.
  Hoppas du får en fin ny vecka och att chips och dipp råder bot på din bakishet (heter det så tro, bakishet? Haha!).
  Kram fining

  • Åh tack fina du! Ja, det var verkligen en mysig helg. Hektisk. Men mysig! 🙂 Och så kul att ni också körde filmkväll. Det är ju en perfekt söndags grej. Och ja, jag tror det hetr baikshet ha, ha. Oavsett så hjälpte det absolut med massa iskall läsk, sval dipp och krispiga chips. Mums!

   Önskar dig en riktig pang start på veckan! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Låter som en härlig helg. Vi har med varot på kalas för mon systerdotter så mysigt. Härligt här nere fick vi lite sol så härligt. Önskar dig en toppen start på veckan stor kram

  • Men åh så kul att du också kalasade i helgen Viktoria! Det finns ju verkligen inget roligare än att gå på fester & kalas. Love it! 🙂 Och vilken lyx med sol. Här tok regnade det igår (och idag också) men det passade perfekt för då kunde vi köra super slö söndag och ligga i soffan och chilla med gott samvete.

   Önskar dig en riktigt härlig start på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *