SOFT SUNDAY MOOD…!

 

Gooodmorgon mina solstrålar! 

Alltså vilken sovmorgon vi hade idag!  Vaknade runt kl.12 (efter att min väckarklocka ringt både kl.10 & 11…zzz…) och nu, runt kl.14, så sitter vi girls ute på terrassen och äter frukost. Eller vi kanske ska kalla det lunch? Ha, ha.  Oavsett så var det precis så här vi planerade att ha den här dagen. Soft, lugn och skön.  Med häng på terrassen, jag i en solstol, Johanna i den andra, hon med sin i-pad, jag med mina magaziner… åh underbart!!!  Sen ska vi åka förbi en favorit stationary här i Chalong innan vi checkar in på ett SPA och fixar våra naglar.  Mina fötter är i akut behov av både pedikyr och en fransk snygg lackning så jag ser verkligen fram emot att få fräscha fötter!  (händerna fixade jag i LLA före avresa så de är tipp topp).

Också laddar vi för skolstarten i morgon. Tänk att darlingen ska gå på Internationell Summer School! det ska bli sååå spännande!!!  Och hon är så otroligt cool som vill detta.  Jag menar i.n.g.e.n. i personalen på skolan kan varken svenska, norska eller danska… bara engelska, så det blir perfekt engelskaträning! vilket passar J som fullkomligt älskar att prata engelska helt perfekt (alla år i Thailand skördar frukt…).  Och att hon väljer skolan framför att ha sommarlov ska hon verkligen ha cred för så ja, jag tror att den här sommaren blir ovanligt minnesrik för hjärtat! 🙂

 

Totalt ofixad i håret, ha, ha (it´s on vacation mood), och i klänning från Arnie Says (shoppad på Tatler i Oslo) med väska från Gina Tricot på armen och mina favorit Havaianas på väg till shopping på Central Festival igår eftermiddag. 

På väg ut till entrén av resorten där vår chaufför alltid hämtar oss så passerar vi det här fina lilla bönehuset. Här tar man dessa, som står utplacerat här och där, förgivet, men när man tänker sig om så är de ganska magiska… !

Darlingen shoppar alltid mobilskal / cover när vi är här och igår var det bl.a. detta som fick bli med oss hem. Och vi köpte ett likt till en bästa vän förra gången vi var här, tycker att det är så sommar fräscht!  Och om du är nyfiken på J´s outfit så har hon på sig bluse från H&M och kjol / skjørt från Zara. 

Vi älskar bokhandeln på Central Festival, här köper vi alltid pennor, magasiner, böcker, notatböcker etc.  Och på bilden shoppar J pennor inför skolstarten. Very thai style.

Och här ser ni vad jag köpte. Jag är såååå svag för såna här saker… kan gå helt bananas…  och jag älskar att priserna är så bra här nere även om thai bath´en blivit lite dyrare… 

 

Nu: tillbaka till solstolen!

Önskar dig en söndag fylld av härlig avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 2 Comments

2 responses to “SOFT SUNDAY MOOD…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så underbart att få följa er i Thailand! Kom hem igår och längtar så tillbaka.tack för tipset om att även åka låg säsong älskade det, va i julas för första gången, det var magiskt då med men nu med, åh va vi hade det gott! Så häftigt med Summer school hoppas det blir toppen. Som sagt innan resor är så lärorikt för barn. Vår treåring nu efter vi var i Thailand andra gången pratade massa engelska och även lite thai så häftigt. Och hon tycker det är så kul, en väninna sa de kan de väl lära sig på en iPad, men det är ju inte alls det samma, här är hon ju verkligen det i sitt sammanhang ger ju en helt annan förståelse. Och shoppingen i Thailand omg! Njut är underbart att få följa er. Stor kram

  2. Nina says:

    Vad härligt att du bloggar igen! Underbart!
    Härligt med shopping! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *