SISTA DAGARNA…!

Mina kära bloggvänner! 

Solen strååålade på morgon och jag räknade iskallt med att den skulle göra det hela dagen så, jag startade dagen på gymmet med att köra 60 min på löpbandet.  Och jag veeet att jag sagt det 100 gånger tidigare men alltså känslan efteråt är så obeskrivligt skön!!!  och jag är lika stolt över mig själv varje gång som träningkläderna åker på. Den time som jag står där och svettas känns som den bästa presenten till min kropp! När jag kom hem väckte jag min sleeping beauty (vi var uppe sent igår så hon förtjänade en sovmorgon) och efter dusch + fix så gick vi ner till poolen och precis då vi gick upp för att luncha (ringde och beställde mat från en favorit italienare) så kom regnet så vi blev kvar hemma på terrassen hela eftermiddagen och alltså ibland är det verkligen sååå otroligt skönt att bara vara hemma.  Så soft!  Jag läste i min bok och sen, när solen tittade fram igen, så gick vi ner till poolen och simmade några längder.  Det är något av det bästa med vårt boende här. Att vi har en enormt stor pool som vi oftast har helt för oss själva. Så lyxigt!

Och i kväll har vi ätit middag nere i restaurangen. Så bekvämt och enkelt! Men alltså det känns i luften att hemresan närmar sig så när vi åt så gick vi igenom allt vi vill ha gjort innan vi lyfter norrut och det blev lite mer än vi har dagar till… Men så är det alltid och inget är något måste.  Vi är oavsett snart tillbaka här igen, om inte förr så till jul, så det vi inte gör nu kan vi göra då. Därför kom vi fram till att prio 1. resten av veckan är att chilla, njuta och tanka så mycket D vitamin vi bara kan! 🙂

 

Här hade vi precis checkat in på vår favorit resort Katathani i fredags och jag älskar att vi får så vackra halsband som en välkomst hälsning. Vi har bott på den resorten varje år i 12 år så det stället känns verkligen som hemma för oss…!

I´m on vacation mood…. och det här är mina dagliga accesoarer. Jag går knappt i andra skor här nere. Såå skönt! 

Fråga mig inte hur länge jag hållit på med den här boken? ha, ha. Men nu har jag inte många sidor kvar alltså!  Om du inte läst den så är den dagens boktips!!!  Sååå BRA!  Och igår, då vi var på Central Festival, så köpte jag hans nya bok så så fort som jag läst ut den här så kommer jag sätta tänderna i den.

 

Förlåt om mina inlägg blir lite korta nu men jag tänker att det är bättre att jag bloggar lite än inte alls. Så får jag hellre bjuda på härliga bildregn från våra underbara get-aways etc. då jag kommit hem igen för nu vill jag verkligen ta in dessa sista dagar och njuta de så mycket som jag bara kan.   Bara vara helt enkelt…!

Önskar dig en fin kväll vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 3 Comments

3 responses to “SISTA DAGARNA…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Njut för fullt nu det sista. Här hemma är ingen värme. Fy hade gärna stannat i Thailand. Stor kram

 2. VARMT i Umeå!
  Nästan som Thailand.
  Ha det så fint.
  Kram Titti

 3. A says:

  30° i Norrbotten och varmare ska det bli säger SMHI. Pust nästan så man längtar till hösten ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *