SOLIG LÖRDAG I OSLO!

Gooodmorning darlings! 

Solen strålar över Oslo och jag njuter mina dagar till max!

Igår kväll var jag en sväng på födelsedagsfest hemma hos finaste Emma och nu står jag med ena benet på väg ut genom dörren, ska fixa ett par ärenden innan jag landar i frisörstolen för att få satt i nya extensions.   Sen ska vi på middag hemma hos bästa vänner så ja, detta blir en FAB lördag! 🙂

Se så långt mitt egna hår har blivit!  Det är faktiskt nästan exakt lika långt som längden jag har på mina extensions. Knipsade bilden hos frisören igår då vi precis tagit ut allt hår.  Det är alltid lite skönt att kunna dra fingrarna genom sitt egna hår en stund innan det nya åker i… 

 

Fredagsmys. Åhh som jag koser mig med att vara här i vårt Oslo hem. Och den där lilla ljus-brickan-med-julfeelings, den slängde jag ihop i farten efter en sväng i Bogstadveien igår då J var hemma hos en kompis.  Brickan + snön + träden hittade jag hos Søstrene Grene, ljusen kommer från Home & Cottage. 

 

Nej, off I go!

Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SOLIG LÖRDAG I OSLO!”

 1. Lena says:

  Varför sätter du i extensions om du har långt och fint hår själv? Såg ett program på tv som visade hur det går till i många u-länder att ta fram extensions?

  • Jag sätter i hår för att jag vill få mer / fylligare / tjockare hår, inte för att få längre… 🙂 Och jag såg också på Uppdrag Granskning när det handlade om extensions men jag blev inte alls förvånad över upplägget så det får mig inte att tänka annorlunda kring det hår som jag sätter i. Sen har jag fått höra att Great Lenghts faktiskt stämt fabriken som sa att de säljer hår till dem för de ljuger… många fabriker i den delen av världen ljuger om kunder för att få nya… Men med det inte sagt att G.Lenghts har bättre “produktion”, det ser nog ganska likt ut.

   Önskar dig en magisk dag Lena! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Åh Home & cottage, älskar den butiken! Önskar er en fortsatt fin Oslo weekend!

 3. Lena says:

  Så mysigt ni har det i Oslolägenheten. Njut av din helg där 🙂

  • Åh tusen 1000 tack Lena! 🙂 Vi trivs fantastiskt bra i lägenheten! och jag njöt verkligen varje sek i helgen så nu är jag fylld av härlig energi!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram! 🙂

 4. Mari says:

  Flytt til bake!!! Oslo trenger din herlige glitrende energi og dessuten så er du vel en city girl, eller?!

  • Åhhh vilken underbar komplimang du bjuder mig på Mari! Tusen miljoner TACK!!! 🙂 Och du har helt rätt i att jag är en city girl deluxe! så ja, det är absolut inte omöjligt att vi kommer att flytta tillbaka till Oslo en gång… Vi sa att vi skulle bo i Luleå 1-3 år då vi flyttade upp och nu har det gått lite mer än 2 så ja… time will tell… ! 😉

   Önskar dig en riktigt glittrig vecka fylld av feelgood! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *