SOLIG & SKÖN SÖNDAG.

Mina fina vänner! 

Plötsligt strålar sooolen och ger så härlig energi att jag blir helt lycklig!  Hösten alltså… det är verkligen en fantastiskt vacker årstid!  Och här har J haft besök av en vän idag och de har gjort en ny design på en countdown kalender till Halloween.  En häxgryta där bubblorna från gryan blir cirklar med siffror som de sedan limmar på vita bommulstussar på.  Så kul idé! (kan fota och visa senare). Och nu är J på Cheer träning och jag ska passa på att fixa till här hemma så att vi kan njuta kvällen sen. Tror att vi kör take away dinner framför några avsnitt av Modern Family. Alltså vi ä.l.s.k.a.r. den serien! och vi började att se den för länge sen, sen kom vi av oss en period, men nu är vi igång igen och jag tror vi är inne på Säsong 6? Se den om du inte gjort det!

Annars så tar vi tacksamt emot BRA filmtips!!!  För det känns som att vi har kört fast och inte hittar någon ny bra film att se men det borde ju finnas hur många som helst som vi inte sett… Så alla tips på filmer, och serier!,  som passar oss girls tas väldigt tacksamt emot!  Jag såg föresten att filmen Disco , som vi såg i Oslo för bra precis 1 år sedan, hade premiär här uppe på bio förra veckan. Den är väldigt speciell, men samtidigt stark och bra att se… Så den får bli ett tips tillbaka till er!  Men – vill man verkligen gå på bio nu i coronatider? Tror kanske det är bättre att ni väntar till ni kan se den hemma! 🙂

 

Kanelbullensdag i all ära… Här lutar det nog mer åt att vi bakar årets 1:a pepparkakor idag. Alltså DEN lyckan hos J över att pepparkaksdegen har gjort sin entré. She loooove is! Och – det finns SÅ coolt läskiga halloween pepparkakor att baka. Ska visa och tipsa er om det en dag snart ! 

Sen lovade jag att visa er det röda / guld paketet med julgranskulor också.  Nej men hur fint?! Och kostar som sagt bara 79 kr. Såå fin pakke att ge bort i förjulstiden med ett brett rött silkesband runt och om du vill så kan du ju lägga till en julgran också så kan granen kläs direkt! 

Och här ser du wrapping-kitet i rött / vitt. För bara 29 kr hos Rusta.  Billigare än så blir det knappast för så här fina band och etiketter.  

Sen kan man undra om den här 2020-outfiten på jultomten är en hit eller shit? Vad säger du? Ska tomten vara klädd i klassiskt röda kläder eller kör du på en sån här ?  (en av årets nyheter hos Rusta).

Nu blev det många tips från Rusta här på en och samma gång igår + idag men jag tänker att jag kör på och lägger upp de tips jag hittar i de butiker jag besöker. Kommer du föresten ihåg min idé om att vara en Local Personal Shopper i Luleå för att lyfta den lokala handeln som ingen av beslutsfattarna i stan var intresserad av?  Ca 1 år senare så kom Corona och någon gjorde en “shop local” grej här uppe, nu är den personen nominerad till “Årets Lulebo 2020” för sin insats !  Det är i ett sånt läge man får hålla fokus på glitter så att man inte går och blir bitter… 😉

 Nej, nu hoppas jag att du njuter en riktigt härlig dag fylld av skön avkoppling, massa feelgood, positiv energi och ett underbart söndagsmys!  För det förtjänar du verkligen!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “SOLIG & SKÖN SÖNDAG.”

 1. Tina says:

  Modern Family är ju framtidens kultserie #1! Älskar den.
  Annars är GoodGirls lagom spännande. Den har jag sett med mina tonåringar.
  Stranger Things älskar vi.
  Dead to me med Christina Appelgate.
  Blockers (minns ej om netflix eller viaplay)
  Hoppas ni får en mysig kväll!

 2. Marie Å says:

  Jag gillar att du åker runt och spanar läget i butikerna, vet inte hur många gånger jag åkt och köpt efter dina tips! Perfekt för mig som inte hinner kolla runt lika mycket (har småbarn som avskyr att gå i affärer…). Sååå även om du inte blev Luleås personal stopper är du min! Kram!!

 3. Tove says:

  Jag tyckte sweet magnolias på Netflix var mysig! Bara en säsong än så länge.

 4. Ida says:

  Vi såg Elona Holmes på Netflix häromkvällen & älskade den! Annars är Guernsey Potato Peel Pie Society, också den på Netflix, en underbar film om ni ännu inte sett den.

 5. Iris says:

  Ser jeg må ta meg en tur på Rusta snart, bare håper de har satt frem julen her i Norge og! Ha en magisk søndag videre!

 6. Des says:

  Kanske vi läsare skulle ta o mejla kommunen i Luleå o tipsa dom om din blogg haha kul att du väcker idéer men synd att du inte får credd för det! Eller så kör du ditt race o knäpper alla på näsan när tillfälle dyker upp!

 7. Lena says:

  Här i Skåne går det utmärkt att gå på bio, det är avspärrat och man sitter med bra avstånd enligt alla konstens regler. Det är väl i så fall Rusta vi skall maila. Dessa butiker finns ju på fler platser än i Umeå.

 8. Ulrika Lagergren says:

  Inget filmtips men däremot serietips, Emily in Paris. Finns på Netflix. Riktigt feelgood med fantastiska miljöer och kläder. Samma person som skapat Sex & the city. Tror du kommer att älska den!!!

 9. Pernilla says:

  Ingen film men en serie Emily in Paris Netflix

 10. Pernilla says:

  Oj läste in de andra kommentarerna men kul att fler gillar

 11. L says:

  Serien Away på Netflix;).

 12. Kicki says:

  Är det inte bättre att du bakar semlor det är ju snart påsk?!

 13. Kicki says:

  De kanske ville ha en mer seriös local shopper och ingen ytlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *