NYA MÖTEN & AKUTEN…

Goood tisdag darlings!

Alltså lyckan när man drar upp gardinerna på morgon och solen stråååålar från en klarblå himmel. Magiskt!!!  Mindre magiskt är dock att JIG´s fot tyvärr inte alls ser bra ut…  Så – jag körde honom till akuten på morgon… Uff, igår var den så svullen att det såg ut som att den skulle sprängas så thank god!!! för att vi kunde få fantastisk råd och hjälp av en vän. Och nu kryssar vi fingrarna för att det inte är något allvarligt…  Ett sjukhusbesök kommer att ge de svar som behövs…  Jag säger det igen: livet alltså… Vi ska verkligen ta tillvara våra dagar!!!

Och igår var det en super spännande kväll för då var vi på grillfest med Johannas nya klass på hennes nya skola med hennes helt nya klasskompisar.  Vi fick träffa hennes mentorer, de 2 tjejer som kommer att vara “kontaklärare” och mingla med alla barn och föräldrar. Jag och jIG gick runt och presenterade oss för alla men jag är ju så fruktansvärt dålig på att komma ihåg namn och en lyckades jag t.o.m. gå fram och hälsa på 2 gånger. ha, ha. men bättre med en gång för mycket än en gång för lite när det kommer till sånt!  Det var trevliga timmar och allt kändes bra i magen inför skolstarten på torsdag då vi kom hem… ! 🙂

 

JIG är fortfarande på sjukhuset och väntar på röntgen och vi girls har precis kommit in efter chill i solen ute på terrassen. Älskar detta underbara sommarväder som hittat tillbaka efter regn och rusk!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “NYA MÖTEN & AKUTEN…”

 1. Lena says:

  Aj då, det låter ju visset med foten. Hoppas att Mr J kryar på sig snart.
  Ha ha, lite kul att du hälsade på samma person två gånger. Lätt hänt då det är många nya ansikten.
  Lycka till för Johanna inför skolstarten. Hon är så mogen och framåt så det kommer gå lysande.
  Allt gott till er

 2. Pia says:

  Jobbigt med foten hoppas det inte är något annat än överansträngning.

  Härligt att det är en bra känsla inför skolstarten.

 3. Caroline says:

  Hoppas det går bra för JIG och er!
  Kram ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *