SOLIG START PÅ VECKAN!

Mina kära bloggvänner! 

Happy new week! Oh yes, det är en ny vecka och vår sista här nere i paradiset för den här gången. Tiden har gått sååå fort samtidigt som det ibland känns som att vi har varit här hur länge som helst…  Tidigare somrar har vi varit här 4-6 veckor men i år så blir det “bara” 3 p.g.a. att JIG har återbesök hos läkaren då vi kommer hem. Då har det gått 6 veckor sedan hans fotoperation och 2 månader sedan olyckan.  Och tyvärr så har han fortfarande väldigt mycket värk så i helgen då vi var iväg på vår get-away så fick vi låna en rullstol på Katathani som vi kunde skjutsa runt honom i.  Att han har så ont innebär att det är jag som roddar med allt och vissa dagar så äter det upp min energi… så det var en LYX för mig att bo på vår favorit resort några dagar i helgen och få gå till framdukad frukostbuffé och slippa disk etc…  Pure feelgood!!!

Och idag har vi haft en riktigt soft “hemmadag”.  Som alltid efter att vi varit iväg på vift.  Jag har chillat nere i en solstol vid poolen (för nu har vi ä.n.t.l.i.g.e.n. soool igen!!!) hela dagen och sen åkte vi girls iväg till Central Festival för lite shopping och då vi kom hem så var klockan 22.30 och nu sitter jag här och skriver till er då klockan närmar sig 03 så – jag bjuder på ett bildregn från dagen innan jag hoppar i säng! 🙂

 

Att få vakna till detta magiska väder igen… kan inte beskriva lyckan!!! för det är helt OK att det regnar 1 dag eller 2 men när vi hade haft regn non stop i 6 dagar då började det att gå ut över humöret alltså… oh my…  Senast vi hade så många regniga dagar efter varandra var flera år sedan.  Så ja, dagens väder var LYCKA!!! 

 

När vi skulle iväg till Central Festival så invigde jag ny klänning från H&M med broderade palmer på. Väskan shoppade jag här i Phuket i julas och halsbandet köpte jag på Central häromdagen. 

 

Happy shopping girls! Johannas fina jumpsuit kommer från Zara och väskan shoppade hon här i Phuket i julas.

Nu hade de piffat till gamla Central lite mer sedan vi var där senast och de här uppblåsta kosedyren var ju bara helt underbara. Jag älskar att hela Central blivit så mycket fräschare men samtidigt kan vi sakna det så som det var tidigare för nu har det blivit så enormt stort… 

En av våra favoritbutiker är B2S som är en stationary på 3.e plan. Den har flyttat och byggts om och blivit sååå fräsch!! och nu finns det en B2S både i gamla + nya delen av Central Festival.  Här shoppade vi en hel del pennor, notatböcker + back to school ting. Allt sånt är riktigt billigt här. Och alltså jag älskar de där stora maffiga växterna i taket, såna skulle jag vilja ha hemma! 

Vi prioriterade shopping så middagen fick bli en snabb & enkel historia på Mc.D. Ibland är det verkligen så otroligt gott att äta där och min Big Mac var den fräschaste ever! 

Alltså jag har inte shoppat ett par Keds skor spå typ 100 år…  Säljs de ens hemma i Sverige & Norge? Jag har ingen aning… Men plötsligt så fick jag se en hel avdelning med Keds skor högst upp på Central och fick DEN beslutsångesten och ville ha båda dessa par men bestämde mig till slut för de med stjärnor på… men ångrar nu att jag inte köpte de med bling också så blir nog en till tur till Central..  De är ett design samarbete med Kate Spade och hela kollektionen var magisk! 

Cuteness overload! De här super söta boxarna med DIY godis har vi köpt i flera år här nere och jag vet inte hur många boxar vi släpat med oss hem varje gång…  Så kul att ta fram när vi haft besök och att ta med som gå bort presenter.  Och nu hittade vi en ny med Unicorns som är en limited edition!  Missa inte dessa om du reser hit, de säljs endast hos 7 Eleven.

 

(uppdaterar med bildtexter i morgon) Fixat tisdag kväll! 

 

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 1 Comment

One response to “SOLIG START PÅ VECKAN!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så fin du är i den klänningen!!! Vill med ha men verkar slutsåld. Så underbar den butiken låter med alla skolsaker. Älskade de glittriga skorna så de förstår jag om du åker tillbaka till. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *