Soligt, varmt & trevlig middag.


Poolen på vår resort idag runt kl.17. En perfekt bad-tid för då är det skugga över barnpoolen.

Phuket kl. 02.30 natt mot tisdag

Förlåt min frånvaro idag, formen var som sagt inte den bästa…. Men nu känns tanden lite bättre (peppar, peppar) och jag borde så klart ligga och sova nu då klockan är mitt-i-natten men jag somnade tillsammans med Johanna och vaknade för en stund sedan så nu ska jag bara blogga och sen back to sleep 🙂


Dagens bikini kommer från Rip Curl (shoppad i Phuket i december), solbriller Gucci.

Jag tror föresten att mitt illamående beror på att jag är katastrof dålig på att dricka vatten. Jag ger Johanna vattenflaskor heeela tiden men jag glömmer att passa på mig själv och med +37 grader i skuggan (!) så behöver kroppen påfyll så i skrivande stund åker en flaska vatten från Nestlé ner ….

Vi blev bjudna på en god & trevlig middag ikväll av vår snälla granne/nabo Roar (tusen tack kära Roar !!) och det är verkligen bekvämt att ha en restaurang “på gården” där vi bor. Jag tänker inte röra köket i vår lägenhet på de 7 veckor vi är här 😉  Min klänning/kjole kommer från Blue och Johannas t-shirt från Benetton.

Samtidigt som jag tycker att det är skönt med hemma-dagar så får jag lite strand&sol-stress så imorgon satsar jag på att vara i toppform så att vi kan åka till en beach och få sand mellan tårna…

Nej, nu ska jag hänga tvätt och sen bums i säng ! 🙂

GoDnAtT & sOvGoTt! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 10 Comments

10 responses to “Soligt, varmt & trevlig middag.”

 1. Ni verkar ha det fantastiskt i Thailand, kan inte bli annat är avundsjuk.
  Må så gott
  Kram!

 2. Du MÅSTE ta hand om dig i värmen! Drick nu ordentligt imorgon! Herregud, 37 grader vet jag inte om jag hade orkat med, det är i mesta laget för mig. Hoppas att du kan sova gott och tandvärken försvinner. KRAM Lotta

 3. Carin says:

  Härlig vistelse i Thailand. Roligt att få ta del av eran semester. Kram

 4. Therese says:

  Ta vare på deg selv!! Håper du våkner pigg og fin i morgen;) Nattaklem

 5. Monica says:

  Å…så herlig dere har det;) Men….som du skriver her….viktig med masse vann i varmen og også viktig å få i seg nok salt!!! Nyt oppholdet;)

 6. Åsa says:

  Härligt ta del av era soliga och mysiga upplevelser!!! en liten tanke…är det p ga vätskebrist eller kan det vara illamående av annat slag…;) en baby på väg kanske? Kram på er härliga tjejer!!!

 7. nettan says:

  hehe trodde jag med en lillebror/syster kanske !

 8. Jonas says:

  Känns som att ni har det super i Thai. Själv roar jag mig med pollenchock å på tok för mycket att göra på jobbet…

 9. Yvonne says:

  Typiskt oss mamas trorjag, att se till att barnen mår bra, och sen så står vi vi där och säger hoppsan, jag kanske också skulle… Själv har jag åtskilliga gånger glömt att äta… Så glöm inte dig själv, Johanna är ju värd en supermama i toppform! Kramar…

 10. fru Svensson says:

  Mysigt att se dina fina bilder från semestern.
  Hoppas du mår bättre och att allt förblir bra sen hela semestern.
  Häftigt att se när ni har hela beachen och hela poolen för er själva,slippa trängas och stå i kö.
  När jag och vår dotter var på Nai Harn fick vi vänta ca 2 timmar på en solstol.
  Hälsa underbara Bente,härlige Harald och fantastiska Roar från oss.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *