SOLSIDAN FÅR G G G G G,5!

Snapshot i biosalongen.

Om Solsidan var bra? Jag vet inte, min ansiktsmask var i vägen… Ha, ha. Nejdå, jag såg hur klart som helst och filmen? alltså den var såååå BRA!  Underbart härlig underhållning och både jag och J skrattade högt flera gånger.  Så den blir dagens tips! och vi girls ger filmen G G G G G,5.  nästan full pott!  Och på väg hem så ringde JIG och frågade om den inte blev lite vuxen för Johanna? Men det var den absolut inte, hon älskade den precis lika mycket som mig eftersom även hon sett TV-serien så vi ska faktiskt ta och gå och se om den när jIG är uppe nästa helg…   Jag frågade föresten Johanna vem av mammorna i filmen som hon tycker att jag är mest lik? och vet du vad hon svarade: Hon den där som är gift med Ove!  Ha, ha, ha. hon är så festlig min lilla darling. Men hon skojade så klart och sa att jag är mest lik Mickan. Det brukar JIG också säga och ja, jag får väl erkänna att det var några igenkännande sekvenser i filmen… men vi kan nog alla känna igen oss lite i alla karaktärerna, på olika sätt..

Anyway – och se den! Du kan se en trailer HÄR !

Min lilla darling var så cool i sin outfit idag och jag vet inte om ni lagt märke till att hon är annorlunda i håret? Jag ska ta och blogga våra Oslo dagar en dag snart så att ni får veta vad hon gjort…   Hennes coola pälsjacka och Ugg´ish skor kommer föresten båda från Zara.

Nu blir det middagsfix här och sen Icona Pop´s dag på Så mycket bättre. Jag måste erkänna att jag inte hade någon helst referens på dem före jag såg de i programmet och nu fullkomligt älskar jag dem! Gud så bra musik de gör! Och att jag dessutom har en liten crush Eric Saade gör ju bara prorammet såååååå mycket bättre! Ha, ha.

Önskar dig en riktigt härlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SOLSIDAN FÅR G G G G G,5!”

 1. Lena says:

  Hade nog valt att gå med en väninna och inte min dotter som inte är så gammal. Relationsfilmer kanske kan vänta ett tag.

 2. Anna says:

  Bästa AnnaStina

  Blir alltid så glad av att titta in här hos dig. Du bjuder på så oändligt mycket glitter, pepp och tips, ja hela du fullkomligt strålar av kärlek och glädje. Du är som den där väninnan alla önskar att man hade men som är så ytterst sällsynt.

  TACK för att du är du och för att du förgyller mitt liv!
  Kram kram & massa love ❤️

 3. Berith says:

  Oj,oj Mickan är väl ingen man vill likna,vilken förolämpning .Jag tyckte filmen var underhållande

 4. M says:

  Saknat dig idag!! Ähhhh, tänk vad många barn i Js ålder som sitter timmar framför olika dataspel med högst tveksamt innehåll. En komedi är väl helt perfekt, speciellt när man ser den tillsammans!!
  Mickan är ju superkul, sen är det ju en komedi, såklart allt blir lite extra skruvat… och hennes garderob alltså!! Ja tack,

 5. T says:

  Vi såg denna helgen med vår barn i Ja ålder. De både skrattade och grät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *