SOLSKEN & BEACH LIFE.

Mina darlings! 

Jag tror att vädergudarna läser min blogg för idag var det såååå mycket bättre väder! Wohooo!!! Så efter lämning på skolan, 1 time på löpbandet (jag är så stolt över att jag orkade springa sååå mycket mer idag, det är en häftig känsla när man orkar mer och mer… !) och lite fix med städerskan (vi har världens bästa) så beställde jag en taxi och åkte till beachen, för första gången sedan vi kom hit för exakt 1 vecka sedan. Åh den lyckan!

Jag hyrde 2 solstolar, för att slippa riskera att få någon vid sidan om mig, och låg där ett par timmar och bara njöt av vinden och de stora vågorna som slog in. Feelgood deluxe!!  Kl.16 åkte jag hem till resorten igen och då var hjärtat så trött efter dagens aktiviteter på skolan att jag ringde och beställde mat också  körde vi en soft middag ute på terrassen. Såå skönt! Och nu mina vänner är jag så galet trött att jag ska dyka i säng…zzz… Men – först vill jag skicka ett stoooort G.R.A.T.T.I.S. på födelsedagen hela vägen hem till min älskade mamma som fyller 75 år idag!  HIPP, HIPP, HURRA!!! Jag hoppas att du njuter en riktigt, riktigt fin dag på golfbanan och jag ser fram emot att fira dig när vi kommer hem! 🙂

 

Åh som jag älskar beachlivet!!!  

Försökte knipsa selfie med havet / horisonten i bakgrunden men det gick väl sisådär. Ha, ha. 

(fler bilder kommer i morgon….zzz….)

 

Också en hälsning till min älskade mamma som jag vet läser min blogg (och alla kommentarer) varje dag:

Tänk så många gånger du kom och besökte mig under mina 15 år i Oslo mamma.  Vi shoppade, du prismärkte varor i min butik, vi var ute och åt gott, vi drack vin på terrassen.  det kan jag sakna nu då bor i samma stad och inte ses på samma sätt, men samtidigt är jag så glad över de år som vi nu bor närmare. Du är alltid lika snyggt klädd och du sprider så mycket glädje omkring dig.  Vi ska fira när vi ses!   Love you! 

 

Nu önskar jag dig en riktigt fin kväll vidare så ses vi igen i morgon!  🙂

Godnattkramar från en trött tjej i Phuket…

Miss.G.

 

Kategori: Thailand 2018 | 9 Comments

9 responses to “SOLSKEN & BEACH LIFE.”

 1. Jennie says:

  Bara undrar om en time är en timme? Du skriver alltid time
  Har också kommit igång igen efter ca ett år med en fotskada som inte gett med sig. Men nu så! Håller med dig om feelgoodkänslan när man tränat, duschat och sen kan göra vad man vill resten av dagen.
  Härligt att solen är tillbaka. Här hemma i Uppsala har vi haft ca 28 grader och strålande sol, så vi har också haft poolhäng hela dagen.

  • Ja, sorry, 1 time är 1 timme. Jag skriver tyvärr en hel del på norska efter mina 15 år i Norge, så det är på norska man säger time istälet för timme. Och GRATTIS till att du kommit igång med träningen, så härligt! Sen verkar ju hela Sverige ha ett makalöst fint väder så njuuuut det!!! och poolhäng låter som en väldigt god idé !

   Önskar dig en riktigt fin kväll Jennie! Kram! 🙂

 2. Miz says:

  Flyttade ni inte till Luleå för att kunna träffa familjen oftare? Vilken ni ju kan nu…

  • Exakt ! det är det jag skriver, att vi kan ses mer nu när vi bor i Luleå vilket vi gör! Men – när man reser och besöker varandra så ses man på ett annat sätt, man bor hos varandra och umgås hela dagarna… När man bor i samma stad så umgås man inte på det sättet… men – vi ses ju såååå mycket oftare tack vare flytten och det var det som var meningen. Att vi skulle få några år närmare min familj.

   Njut din kväll ! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Min mamma säger alltid så, hon har flyttat i från staden där vi bor sen många år tillbaka. Men att hon tycker att det blir ett finare umgänge på nått sätt när vi är hos varandra för då är det i några dagar och på ett annat sätt. Härligt att du fick till stranden
  Stor kram

 4. Frida says:

  Stort grattis till Gizmolinamamman som är den piffigaste och fräschaste 75-åringen jag någonsin sett! Hoppas att hon har haft en riktigt fin födelsedag och hoppas att solen stannar hos er i Thailand nu. Det är sååå härligt att få läsa din feelgood <3

  Kram på er!

 5. Charlotte says:

  Din mamma är den mesta färgstarka och coola 75-åringen jag sett

 6. Caroline says:

  Stort grattis till din mamma! Hurra hurra hurra!

 7. Anna says:

  Din fina mamma är så oerhört snygg, stylish och cool, en fantastisk stilförebild! Stort grattis!! Och TACK för att du vill glittra denna ljuvliga blogg lite extra ibland, blir alltid så glad!

  Stor kram till mamman & stor kram till dig bästa AnnaStina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *