SOME SATURDAY PICS.

7da17378ea925fa09060e47f8e9b7ed9

Gooodmorgon sköna söndagsbönor! 

Jag var sååååå trött när hjärtat väckte mig 5 på 8 men istället för att tänka på hur galet skönt det varit att sova ett par timmar till (minst) så flyttade jag istället tanken till allt jag kommer att få gjort tack vare att vi stiger upp så tidigt så just nu känns det bara bra!  Johanna ligger och chillar framför Disney Channel och själv ska jag pyssla ihop en påsk girland till köket. Ska fota och visa när den är på plats!

Och igår var hjärtat på kalas / bursdag och då hade jag plötsligt 2,5 tim helt för mig själv nere i city så efter att ha tittat in i ett gäng butiker så landade jag i lobby baren på Grand Hotel. Alltså jag ä.l.s.k.a.r. hotel lobby´s!  Så jag beställde in ett glas Chablis,  öppnade min studiepärm och en påse med handplockad choklad från Freja butiken och satt sen där och läste fram till att jag skulle hämta darlingen igen. Sen blev det en riktigt soft kväll på oss med bl.a. Gladiatorerna (första gången jag såg det, lilla J älskar sånna program) och The devil wears Prada, har sett den filmen flera gånger men kan gärna se den ännu fler… (om du inte sett den så kan jag varmt rekommendera den).  Ibland är det skönt med helger utan för mycket planer! 🙂

10609544_10152706726695796_9171225618633735207_n

Vi tog en walk till kalaset i det vackra vädret och passade på att knipsa en dagens utanför slottet. Min topp + jacka + halsband kommer från Lindex,  jeansen är nya f.a.v.o.r.i.t.e.r. från Hassan og Den Dama (flair it is!), skor New Balance och underbara väskan från IsaCouture. Men alltså det var is-kallt ute, så jag saknade både en stor varm sjal och handskar…brrr… man blir så lurad av solen och tror att det är varmare än det är.

11075252_10152706684380796_8831084602812630952_n

Som sagt: älskar hotell lobby´s och den på Grand Hotel är en favorit. Så här satt jag och pluggade, njöt lite vitt och mumsade i mig choklad efter att jag lämnat hjärtat på kalaset. Och du – den lilla By Malene Birger väskan är ett tips! Igår hade jag läppstift, nycklar etc . i den.  (längre ner i inlägget hittar du en rabattkod som gör att du får -20% rabatt på den!)

11073550_10152706689895796_8568828925014624061_n

Kl.16 var det dags att hämta darlingen på Megazone. Hennes fina rosett i håret hade åkt av och hon var var härligt rödblommig av all kul lek och lasergame (ni vet då man springer runt i ett mörkt rum och skjuter på varandra). Det var hennes första besök där och på en skala mellan 1-10 så ger hon stället 7. Så ja, det var nog inte sista gången hon var där… 😉  (tusen tack för en riktigt gøy bursdag Aura & Co.!)

11073970_10152706667450796_819485125488469313_n

Vi tog en walk hem och passade på att köpa lite påskägg & påskgodis på vägen. Bara 1 vecka kvar till påsklov nu!

10426301_10152706669975796_147065604422819219_n

Här är vi nästan hemma, vårt hus är typ 20 meter från denna vackra slotts allé.  Och du – missa nu inte att du får -20% rabattALLT hos Isa Couture t.o.m. i morgon mot rabattkoden: gizmolina20 !  Min fina väska är ett tips!!!

11058744_10152706694985796_2410541698897294376_n

Ha, ha. Typiskt J att alltid dumma sig när jag ska ta bilder.  Hennes fina rosett kommer från Livly. och den gör verkligen det lilla x-tra till hennes outfits!  Såg att de skrev en stor sak om prinsessan Estelle och hennes rosetter i Svensk Dam tidning häromdagen och att hon var först med det men jag menar bestämt att det var Johanna som var först…!  Tihi! 😉 

11010985_10152706691845796_2171174573814079017_n

Gårdagens outfit från en annan vinkel och allt på bilden är verkligen favvisar.

Nu vill lilla darlingen ha min dator (jo, hon har en egen men min ska det vara…) här så jag ska logga av och ta tag i den där påsk girlanden istället. Sen blir det dusch och hemmafix innan vi ska iväg ut och äta middag tillsammans med vänner.

Önskar dig en riktigt, riktigt skön dag fylld av härlig avkoppling! 🙂

Uppdatering kl.10: nu s.n.ö.a.r. det för fullt här! Oh my….!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SOME SATURDAY PICS.”

 1. Linda says:

  Jättefin väska & du är smashing som vanligt! 🙂 Men jag får inte koden att funka.. Är det rätt gizmolina20? Kram Linda

  • gizmolina says:

   Åh nej, får du inte koden till att fungera? Så otroligt dumt… Testa igen! för koden är riktig (gizmolina20) Också ska jag ta och mejla till min kontaktperson hos Isa Couture men gissar att de inte checkar mejl förren i morgon så – kan inte du mejla mig på : gizmolinas@hotmail.com så mejlar jag dig i morgon då allt fungerar?

   Och tusen 1000 tack för komplimangen Linda. Den värmer! 🙂

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Ditte says:

  Vilken mysig lördag! Grand Hotel har verkligen det där lilla extra, både vad gäller baren och rummen. Helt klart mitt favorithotell i Oslo.
  Vad gäller rosetter så tror jag att jag hann före, redan mitt första levnadsår, 1949 hade jag rosett i håret och jag tror olika rosetter följde mig til jag började skolan. SEdan ville jag inte ha fler…
  Johanna är så fin i sin och hoppas hon behåller den länge.
  Gillade verkligen din vita jacka, men här i Stockholm är den utsåld. Men jag skall leta vidare…
  Önskar dig en fin söndag.

  • gizmolina says:

   Så u.n.d.e.r.b.a.r.t. att höra att du också hade rosetter! Då vann du absolut över Johanna! 😉 Och visst är Grand Hotel vackert! Jag älskar atmosfären där och kan sitta och bara titta på alla människor så det blir nog fler studestunder där i vår…! Men så tokigt att jackan är utsåld, håller tummarna för att du lyckas få tag i den.

   Önskar dig också en riktigt fin söndag! Stor kram! 🙂 P.S ja, jag hoppas att J vill ha rosetter länge till. Hon hade en liten period nyss då hon sa att det var barnsligt men den är vi över…för en stund i alla fall…

 3. Ida says:

  Så herlige bilder

 4. Ida says:

  Har du noen tips til bords dekking og pynt til påske? Skal ha familien på lammelår og har lyst å pynte litt speciellt og fint 🙂 hihi kram!

  • gizmolina says:

   Självklart har jag det! 🙂 Googlade efter pics häromdagen och hittade några riktigt fina som jag gärna delar. Lägger upp de en dag till uka. Ok? Och vad kul att du ger mig ett blogg önsk! Sånt gillar jag!

   Kram!

 5. Ida says:

  Supert 🙂 gleder meg allerede! Å tusen takk for alle fine og motiverende inlegg. Du sprer glede og positivitet som smitter av seg 🙂 blir så glad og motiverende av å lese bloggen din. Gleder meg til neste inlegg hver gang jeg lest et inlegg 🙂 til og med på en dag som denne med snø sprer du påske og vår følelse 🙂 keep it going 🙂

 6. towe says:

  Åh vilken härlig dag och vad fin jackan är på dig! Det snöar i Stockholm med – nu när man verkligen vill ha vår!

 7. Kristine says:

  Herlige og glade bilder. Du er kjempefin i jakken og vesken er nydelig. Det så herlig ut å sitte i hotellobbyen på Grand Hotel, luksus med enentid. Jeg blir også inspirert av å titte på miljø og folk……

  Fine er både du og din datter. Min jente liker også å bruke sløyfeklemmer, enig i at det er prikken over i en. Min jente har også fått seg converse sko 🙂

  Nyt søndagen 🙂
  Alltid kjekt å titte innom 🙂
  Klem, K 🙂

 8. Katarina says:

  Måste bara rekommendera ullhalsduken i ljus/mörkgrå från Marlene Birger. Den värmer superskönt om halsen när man har en tunnare jacka. En klassiker inför hösten kanske ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *