SOMMAR-GAVE-TIPS!

För mig är Accessorize den perfekta gavebutiken! Jag går a.l.l.t.i.d. dit då J är bjuden i en bursdag eller jag ska köpa gave till en veninna. De säljer de sötaste sakerna och ofta ger jag något därifrån istället för en blomst.  Ett exempel på en sån gave är den här fina notatboken + pennan. 

Ooops, kvällen försvann och sen somnade jag visst på sjeselongen….zzz… Vi har varit ute och spist med vänner och avslutade vi den soliga & varma kvällen här hemma i vår vackra hage.  Alltså den här värmen är ju inte vanlig, jo, på Mallis eller i Thailand, men inte här i Oslo. Love it!

Och nu kan jag äntligen blogga de sommar-gave-tips som jag lovade er på instagram i måndags. Bättre sent än aldrig…! 😉

En sån här rese-dokument-mapp fick Johannas fröknar på sommaravslutningen förra året och jag har en sån själv också. Perfekt inför sommarens ferieresor!  Väskan med stor rosa tassel kommer att bli med mig till Thailand och smyckena är också fina gavetips! Speciellt nu då de har -30% på allt i butiken. Och nej, det är inte armband, utan  fotlänkar! fräscht till bruna ben + sandaler.

Tatueringar = en perfekt sommarpresent till små prinsessor. Lätta att skicka i posten och söta att ta med när man bjuden på middag / sommarfest etc. Jag köpte på mig ett helt gäng och J har redan haft med mig en pakke i en bursdag… 

Andra sommar-gave-tips är: såpbubblemaskin från Toy´s R Us. Köpte det till Johanna + vänner idag och de blev stor succé!  De blåser typ 100 såpbubblor i minuten. Magiskt fint!, Beachtowel! finns många fina till bra priser (runt 50 kr) hos H&M Home, lägg till ett sommrigt nagelack och du har en riktigt fin gave för runt en hundralapp, Winecooler!  + en flaska bubbles, passar både coola killar och sparkling girls, Spel i små plåtaskar från Haba (finns hos Sprell), prinsessememory (samma finns med pirater till små prinsar) + fiskespillet är våra favoriter som vi alltid har med på resor. Kostar runt 130 kr och är perfekt att ha med i handbagaget på flyget / tåget.

Hoppas att du har glädje av tipsen! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *