SOMMARPRESENT.

Hellooo darlings! 

Idag startade jag dagen med en underbart skön power walk i strååålande sol och sen åkte jag raka vägen till bästa Moa som fixar mina naglar. Hon är en stjärna! så henne kan jag varmt rekommendera (hon jobbar på Rosenday SPA). Efter det sladdade jag snabbt förbi hemma och fiskade upp Gizella som skulle visas upp på Husdjurensdag på Johannas skola. En kul tradition. Eller ja, det är väl lite oklart hur kul Gizella egentligen tycker att det är…. ? men kul för alla barn i alla fall. Ha, ha.

Och sen fick J besök av en kompis direkt då vi kom hem och jag ska iväg på en fest tillsammans med kompisens föräldrar. Det är Soulution som är en club för inbjudna några gånger varje år och jag blir lika glad varje gång inbjudan kommer i posten.  Så, jag sitter här med hårrullar nu och försöker komma på vad jag ska ha på mig…? alltid samma beslutsångest… kjol? byxa? klänning? byxdress?  Jag har egentligen lovat mig själv att gå mer för kjol än för byxor i sommar så lutar åt det… eller så inviger jag min nya ursnygga klänning från Stine Goya?  Jag blir hämtad om exakt 1 time så bäst att jag tar tag i saken! 🙂

Lilla älskade fluffiga söta Gizella på skolan idag. Hon är verkligen 100% Johannas katt. She looooves her.

Nu blir det många present-duknings-dekor tips här på bloggen men det är för att ni är så många som efterfrågat det och för att jag, som du vet, fullkomligt älskar att tipsa om sånt.  Hur som helst, den här korgen, med extra allt, fick min bästa vän i sommarpresent.  Jag ska uppdatera inlägget och berätta mer om allt som är i etc. senare….!! 


Nu kom jag på vad jag ska ha på mig! Kör på det här + vita utsvängda jeans eftersom det är utomhus och inte är sommarvarmt direkt…  Skorna från Zara blir premiär och perfekt med pälsfluff så slipper jag frysa om fötterna, ha, ha.

 

Annars så har den här dagen varit väldigt speciell för JIG har varit på sjukhuset i Oslo igen och allt ser tyvärr inte riktigt ut att gå enligt plan så i värsta fall så blir det operation och 3 månader med gips…..  Men det orkar vi inte tänka på nu.  Han kommer oavsett att flygas hem med sjuktransport snart så det blir fint för då är vi alla under samma tak.

 

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SOMMARPRESENT.”

  1. Kul med fest men trist för JIG om det blir gips i 3 månader.
    Skönt han kommer till er i Luleå.
    Ha en fin dag även om det för tillfället inte är sommarvärme precis.
    Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *