SÖNDAG = FEELGOOD.

 

 

Mina bästa bloggvänner! 

Jag kom tyvärr helt av mig..  Men – nu är jag i bloggmodus igen och sedan sist så har jag tagit reda på vem den person som följt mig så många år och som aldrig skrivit annat än elaka påhopp mot mig och min familj är?!  och då jag hittade henne fick jag så otroligt stor lust att direkt visa upp hennes bild här på bloggen så jag körde en omröstning på min insta story och frågade om ni tycker att jag ska publicera bilden? och jag blev helt överväldigad över alla underbara DM´s som strömmade in med kärlek från er med anledning av denna sak. Åh jag har blivit sååå rörd och gråtit så mycket av lycka över att jag har så många fantastiska vänner där ute som sitter och tar sig tid att skriva så mycket fint till mig. Ni är simply the best !!!

Och trots att 70% av er tycker att jag ska publicera bilden och att det lockar enormt att göra det så har jag landat i att jag är betydligt klokare och mer vuxen än att jag skulle sänka mig till hennes nivå .  Så – det att jag nu har en bild av henne, vet var hon bor och var hon jobbar räcker för mig och med det sagt så kan jag bara tycka otroligt synd om denna kvinna och om det är något jag kan göra för att bidra till att du som kallar dig “Babbs” ska få må lite bättre så hjälper jag med glädje till! Du kan mejla mig på annastina@gizmolina.com så bjuder jag på en gratis coach time! Sen så hoppas jag verkligen att du har människor runt om dig som är snälla och att du är snäll tillbaka för det vore otroligt trist om ditt sätt att vara skulle bidra till att du blir ensam och bitter . Då blir dagarna väldigt tunga och då ökar risken för att du lägger din tid på att störa dig på andra istället för att förbättra din egen situation. Så försök att hålla fokus på positiva tankar och välj bort sånt som äter upp din energi för då blir livet så mycket härligare, festligare, glittrigare och underbarare! Jag lovar!

Sen så tror jag inte på att besvara hat med hat för då skulle det bara resultera i ännu mer hat. Istället så tror jag på att bemöta alla med ett smil oavsett vad. “Kill them with kindness” är precis vad jag lever efter och jag tror på karma och att “what goes around comes around”. Det är därför som jag hellre blir tyst här på bloggen och väljer att logga av några dagar då jag är som mest upprörd fram till att jag har hittat tillbaka till mitt positiva mindset igen för OM jag hade loggat in och bloggat för några dagar sedan så hade jag publicerat bilden och då hade jag med största sannolikhet blivit stämd för förtal. (japp, så galet är det att jag hade varit den som hade åkt dit trots att jag är den utsatta).

Så – alltid bättre att pausa, andas och tänka efter innan man öppnar munnen eller lägger händerna över tangentbordet.

♥♥♥

Åh vad jag längtar till vi kan kramas igen!!! Och idag skickar jag en stor varm kram till alla er som följer mig och som skriver så mycket fint till mig att mitt hjärta svämmar över!!! Det är ni som får mig att älska min blogg så mycket och jag så obeskrivligt tacksam för vår vänskap! 

 

Och idag så har vi haft en super soft söndag. J har haft både sin första zoom gudstjänst + ett konfirmations möte och det snöar like crazy här uppe i norr så dagens lycka för mig var då traktorn kom och skottade vår entré. Ha, ha. Sen så måste vi ju prata om både svenska Mello delfinalen och norska Grand Prix finalen  men det tar vi i nästa inlägg.

Nu njuuuuter vi den här söndagen och fyller den med massor av kärlek, feelgood & positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

155
Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “SÖNDAG = FEELGOOD.”

 1. Karin says:

  Så kul att du är tillbaka. Jag har tänkt mycket på dig denna vecka. Det är himla trist med dessa tråkiga och onödiga kommentarer.
  Tror dom att de kan läxa upp dig eller vad får de ut av att skriva så dumt.
  Idag fick jag vårkänslor i det härliga vädret. Vi bor i Skåne och har njutit av både sol och fågelsång.
  Önskar dig den bästa kvällen.
  Kram från Karin.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för din trevliga kommentar och för omtanken Karin. Den värmer och gör mig glad! 🙂 Ja, de tror antagligen att de kan läxa upp mig men där tar de fel. Och så underbart härligt att ni får njuta vår nere i Skåne ! En enormt kontrast mot att jag fick skotta 2 dm nysnö på morgon och att jag nu väntar på att traktorn ska komma hit och skotta, igen ! (han var här igår också… det snöar like crazy…). Så – du får njuta våren för mig också !!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Stor tacksam kram1 🙂

 2. Caroline says:

  Härligt att du är tillbaka!
  Stor kram ❤️

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK Caroline! 🙂 och så härligt att jag fick en kram av dig. Den värmer !

   Önskar dig en magisk start på veckan och dagar fyllda av lyckliga stunder! Stor tacksam kram ! 🙂

 3. Nina says:

  Jag har följt dig i alla år, kommenterar aldrig men nu måste jag få säga att av alla inlägg jag läst så är nog detta det finaste du skrivit. Vilken klok och sund inställning och så otroligt starkt av dig att se det på detta sättet. Snacka om att sprida kärlek, värme och godhet. Det är att föregå med gott exempel och visa hur man beter sig på nätet. En stor eloge till dig ❤️

  • gizmolina says:

   Så fantastiskt att du tog dig tid att skriva din första kommentar till mig och att du har följt mig i så många år! Det gör mig obeskrivligt glad !!! 🙂 Och tusen miljoner T.A.C.K. för världens finaste feedback och de finaste ord. Jag sitter här med tårar i ögonen nu… Åh nu gjorde du verkligen min dag ska du veta Nina !!!!

   Önskar dig en magisk fortsättning på dagen och en vecka fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

 4. Måndagskramar från mig.

  • gizmolina says:

   …och här kommer måndagskramar tillbaka till dig ! 🙂

   Önskar dig en magisk start på veckan och dagar med härlig energi! Kram!

 5. Jonas says:

  Du är så klok babe. Heja dig!

 6. Vad bra att du är tillbaka din blogg förgyller min vardag ❤️

 7. Pia says:

  al och personer som tramsar med totalt irrelevanta inlägg. Inte ägna dem den minsta uppmärksamhet. Vi som gillar dig vill att du skall fortsätta blogga med din stil skall också strunta i de inläggen totalt

  Det är uppmärksamhet som dessa personer vill ha och ger vi dem inte det varken positiv eller negativ så försvinner de.

  Ha nu en extra bra vecka och skaka av det negativa och var den positiva feel good människa som du är.

 8. Linda says:

  Vilken fantastisk livssyn du har Anna-Stina ♥️
  Vi får hoppas att “Babs” lärt sig en läxa och väljer att lyssna till dina kloka ord och att hon tänker till en extra gång innan hon väljer att skriva ett inlägg till dig igen.

  Jag har oxå hakat upp mig några ggr och skrivit min åsikt men i det stora hela älskar jag din blogg och dina positiva tankar och jag mår alltid bra efter att ha kikat in hos Dig ♥️

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *