SÖNDAG & VALDAG.

Glad söndag & valdag mina kära vänner! 

Åh idag är det ingen vanlig dag för att det är valdag känns verkligen i luften… och mitt röstkort ligger redo här vid sidan om mig så nu ska jag köra och hämta J hos en kompis och sen ska hon få följa med mig till vallokalen. Tycker att det är fint att hon får vara med och se hur det går till. Också får vi se vem som får min röst idag… ? Jag har precis suttit och gjort 4 olika valkompasser och fick olika svar på alla, ha, ha. Sååå märkligt egentligen!  Men – de fick mig i alla fall att (nästan) bestämma mig så – låt oss nu hoppas att det parti som vinner valet lägger grunden för den bästa framtiden för våra barn!

Och det är inte bara valdag, det är söndag också och då jag körde J in till stan runt kl.12 så blev jag stoppat i en poliskontroll. Alltså det tror jag aldrig hänt sedan jag tog körkortet för typ 30 år sen?!  Så det var ju en himla tur att jag inte drack bubbel till frukost. Ha, ha.  Men det gjorde jag däremot i går kväll, drack bubbel alltså, för då var vi bjudna på en riktigt trevlig middag hemma hos våra fina grannar.  Åh den lyxen att bli bortbjuden! 🙂

Alltså att vakna med vippe extensions… jag känner mig SÅ mycket piggare och fräschare då jag slår upp mina blå och ser lite sminkad ut. för ja, det gör man ju, det ser ut som att jag har massor med mascara fast jag inte har någon alls. Love it! Och check Gizella… hon ligger alltid med svansen mot mig de nätter då J sover inne hos mig för hon är verkligen totaly in love with Johanna, mig är hon tyvärr väldigt ointresserad av…. 

 

Sen blev det en soooft start på dagen med Nyhetsmorgon på TV för mig och i-pad + tfn för Johanna. Och ja, så här stökigt och rörigt är det på sovrummet. The naked truth, ha, ha.  Men det blir det ändring på snart!

Och här ser du de gå-bort-presenter som vi hade med oss över till grannarna igår. Jag har blivit helt förälskad i solroser! tycker att det är helt underbara blommor så, de + servetter att krydda dukningar med hade jag med mig till värdinnan och sen så fick girlsen dessa super söta toast asietter + cute tuggis.

Jag blir glad av så detaljer som dessa! och köpte självklart en lik asiette till Johanna också. Blir perfekt att starta dagarna i höst med den!  (de + servetterna + tuggis kommer från Lagerhaus).

 

Ops, måste köra iväg nu, uppdaterar om en stund !  Då har jag plötsligt hämtat hem darlingen och vi ska göra oss klara för att gå bort till val lokalen. Åh det känns så högtidligt att gå och rösta!

Önskar dig en fantastisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *