SÖNDAGSMYS…!

Mina kära bloggvänner! 

Men hur härligt är det inte med en söndag då regnet smattrar mot fönstren och det är ett riktigt höstrusk ute? Ja, idag var detta fruktansvärt trista väder faktiskt heeelt OK om du frågar mig för då har vi girls kunnat chilla inne med gott samvete. Vi startade dagen med en lång härlig sovmorgon och sen låg vi i sängen och tittade på Nyhetsmorgon och serier på J´s i-pad tillsammans med Gizella. Sen blev det taco frukost. Happens (almost) every sunday! Ha, ha. och efter softa timmar sladdade vi in på stan en sväng (J skulle vist fixa lite inför min födelsedag…) och vips! så hade jag shoppat en super fin höstjacka + 2 stickade koftor. Det måste varit vädret. Jag hamnade plötsligt i DET höst moduset!

Ops, klockan är mer än jag trodde så ska köra och hämta J på dans nu! Uppdaterar senare! 🙂

BAM! så är det måndag… förlåt! men söndagskvällen försvann i Donken middag (så skönt att hämta på väg hem efter J´s dans…) och film för oss. Vi såg “How to lose a guy in 10 days”, en gammal film som jag sett tidigare men som J inte sett. Hur som helst – nu ska jag uppdatera här med bildtexter!

Vårt kök har varit ett litet work i progress helt sedan jag flyttade in matbordet hit (då jag gjorde lounge / dubbelt vardagsrum istället för matsal + vardagsrum) så allt är inte klart men – den här lampan som jag köpte för en stund sedan var min bästa bror världens snällaste och hjälpte mig att hänga upp i lördags. Åh det blev SÅ fint!! Ska visa er fler bilder av köket senare men är så kär i lampan att jag ville visa en liten sneak peak nu… 

Och hur härligt är det inte med en soft skön söndagskväll då regnet smattrar mot fönstren, tända ljus lyser upp i mörkret och vi myser i soffan med en bra film på TV´n… Love it!!!  Och ser du giraffen? Johanna är så otroligt duktig på att teckna och den här är en av de senaste hon gjort… Ska rama in den! 

Johanna hade lite ärenden på stan igår (inför min födelsedag…) så jag följde med in och gick på Lindex när jag väntade på henne och heeelt otippat så hittade jag den här super snygga jackan!  Älskar modellen! och nu kan jag checka av höstens trend: rutigt! på min lista.  Hittade även ett par ursköna tights och en kofta som var så fin att jag köpte den i 2 färger.  Visst är det märkligt det där att vi oftast hittar de perfektaste plaggen då vi minst anar det? 

 

Njuuut din söndagskväll!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SÖNDAGSMYS…!”

  1. Sandr s says:

    Finaste jackan! Får man fråga vart du hittade den, fick ett väldogt starkt ha-begär 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *