SOOOFT WEEKEND… !

Goood söndag mina kära vänner! 

Men alltså vilken sooooft helg vi har. Lite bli-rastlös-varning på mig av att “bara vara” och inte ha familj & vänner över på middagar som vi brukar men samtidigt så känns det bra i hjärtat att vi gör vad vi kan i kampen mot corona. Så – jag och mina J hänger hemma och pysslar, myser och äter massa gott.  Just nu målar Johanna en tavla, Gizella spanar i fönstret JI jobbar och jag kom hem nyss från en handletur till mamma. Sen blir det hemma gjord pizza på oss och vi är nog de sista som gör egen pizza. Ja, du läste rätt. Vi har aldrig gjort det tidigare!  It´s a first time for everything så detta blir spännande…  Typ det mest spännande som hänt på hela helgen. Ha, ha.

Annars så har jag fortsatt mitt påskpyntande här hemma och det känns så härligt att vara i box med allt i så god tid innan påsken kickar igång på allvar.  Också det pinsammaste av allt: vi missade heeeelt att det var Earth Hour igår! Så hela Casa Gizmolina var 100% upplyst när alla andra hade släckt. Ingen av oss hade fått med oss saken så vi satt ute i ljusgården och hade en riktigt mysig middag samtidigt som våra grannar antagligen tittade över mot vårt hus med stora ögon…  Jag förstår egentligen inte hur vi kunde missa detta så mycket som vi följer med på nyheterna om dagen? Vi får skylla på corona som har allt fokus just nu….  Men att det är sommartid idag, det fick vi i alla fall med oss!  Alltid något…! 🙂

Igår fixade jag årets påskkrans och nu är den på plats på ytterdörren.  Den blev helt lik förra årets eftersom jag tyckte att den blev så fin.  Kransen med ägg hittade jag hos Åhléns för några år sedan.  

Och nu börjar det se ut som påsk inne i ljusgården! Den fina Happy Easter girlanden hittade jag hos Potterybarn Kids i L.A.  Sen skapar påskris och påskliljor så härlig påskstämning! 

Min garderob börjar också bli redo för påsk! Den underbara kappan har jag beställt från ASOS och klänningen kommer från Zara (älskar att den har fickor!). 

Nu ska jag packa in några påskpresenter.

Önskar dig en riktigt mysig kväll fylld av happiness! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOOOFT WEEKEND… !”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Håller med earth hour kom lite i skymundan i år. Så fantastiskt fint du har pyntat! Den kappan är ju en dröm och så fantastiskt fint du matchar den med klänningen! Så snyggt! Har sagt det förr men tycker att du matchar så fantastiskt fint, du har verkligen inspirerat mig så mycket! Har faktiskt beställt mig en gul klänning med till påsk och har redan planerat vad för nått gult jag ska matcha den med, Ala gizmolina ;). Det är så roligt för har verkligen fått kommentarer från flera i min omgivning att de tycker jag har fått så fin stil och det är helt tack vare dig! Stor kram och stort tack!

    • Åh tusen miljoner TACK för din alltid lika härligt sprudlande feedback Viktoria! jag blir sååå glad!! 🙂 Och att det skulle vara tack vare mig som du har blivit bättre på att matcha och fått en fin stil.. det är det absolut finaste jag kan få höra ! Åh jag har faktisk inte ord…. blir sååå rörd, smickrad och enormt lycklig ! Nu gjorde du verkligen min dag här!!! 🙂 och jag har aldrig känt mig mer inspirerad till att fortsätta att blogga!

      Tusen 1000 miljoner TACK igen kära du! och jag önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Stooor varm och väldigt tacksam KRAM! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *