SOOOLIG FREDAG!

Happy fredag darlings! 

Solen strååålar och jag sitter här med hårrullar och brevid mig har jag min darling som pysslar vidare på det vi påbörjade igår. En riktigt härlig fredagsmorgon med andra ord!  Och nu har vi verkligen kommit in i sommar-semester-modus här och är uppe sent på kvällarna och sover till vi vaknar. Så lyxigt!!

Och häromdagen var vi iväg på en trevlig & god middag hemma hos mamma och då luftade jag en ny kjol från Zara och alltså hur fantastisk service har inte Zara i sin nettbutik? Jag blir lika imponerade v.a.r.j.e. gång jag beställer därifrån. När jag klickar hem något runt lunchtid en dag så har jag det här efter 2 dagar! Alltså shoppar jag på en tisdag så kommer det på torsdag. (utan att jag beställer express delivery) Helt amazing! So far vet jag ingen webshop som slår det!  Gör du? 🙂

Det var inte det här jag beställde den här gången men, hela denna outfit är också från Zara. Eller i alla fall blusen + kjolen och jag älskar att kjolen har så mycket tyg + fickor. Alla plagg borde ha fickor om du frågar mig! 

Väskan är min favorit med mina initialer på som jag råkat vända fel väg…  

Örhängen från Caroline Svedbom och ett par favoritsommarskor som tyvärr inte är super sköna att gå i men väldigt snygga att på sig…  Man kan inte få alla önskningar uppfyllda alltid. Ha, ha. 

Det är dags för mig att duka fram frukost nu innan J ska iväg och bada och sen, i kväll, kommer vänner över på middag så jag ser fram emot en riktigt, riktigt fin dag.

Nu fångar vi fredagen och fyller den med happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “SOOOLIG FREDAG!”

 1. Nilla says:

  Gokväll fina Gizmolina!! Vilken fin kjol, den vill jag också ha. Även alla dina fina vita topar, men mina blir alltid genomskinliga, hur trollar du bort det? Du får alltid ihop kläderna så snyggt, jag har en garderob med massor av snygga tunikor, byxor o topar, men när jag ska iväg på något så står jag där och får inte ihop det. Du kan vara glad som alltid får till det. Sen hör det nog ihop med vikten, jag har fyllt 50 och märker att kilona gärna vill bo kvar runt midjan, hmm men det är bara o gilla läget, vad ska man göra? Vet att du pratat om det här med vikt, jag har jobbigt med att ha lagt på mig och undrar lite hur du jobbar med dig själv när du känner att du inte har samma size som förr? Läste ett så fint inlägg hos Anna Book, och fick lite nytt tänk, men jag har svårt att visa mig i bikini och bävar inför vår greklandsresa och thaiand, att visa magen. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker, det hjälper mig i alla fall. Stor kram

  • A says:

   Nu måste du klippa gräset Gizmolina, det börjar se ganska ovårdat ut Snygg kjol måste jag säga

   • A says:

    Oj jag skulle ju svara på Nillas kommentar också -jag tror inte Gizmolina är 50 eller ens nära det så det känns ovidkommande prata om vikt i den åldern. Eller i någon ålder alls för den delen!

    • Nilla says:

     Även om Anna-Stina har nåt år kvar till 50, så är det egentligen inte åldern mest jag tänkte på. Men i mitt fall märkte jag tydligt hur kroppen förändras. A-S har flera gånger skrivit om just detta, och jag tycker det är en viktig fråga hur vi tjejer måste sluta leva efter denna vikthets, och ville bara höra hur hon tänker i frågan. Jag ville inget illa.

    • Kerstin says:

     Hon blir 49 i september, fräsch snart 50åring må jag säga=)

 2. Katrine says:

  Hei!

  Det skjørtet var utrolig fint. Fikk veldig sommerfølelse av det. Gleder meg veldig til å se bilder av rommet til Johanne når det er ferdig. Trenger litt inspirasjon. Sommerhilsen fra et varmt Oslo.

  PS Den nye låta til KYGO er SÅ FIN

 3. Karin says:

  Du är alltid så fin. Du bär upp din klädsel med hållning!
  Kram från Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *