SOOOOFT DAG…!

Glad torsdag kära bloggvänner! 

Gissa när jag stod upp idag? Runt 11.30! Alltså jag kan inte minnas sist det hände?! Såååå otroligt lyxigt super skönt!!! och Johanna, hon sov ännu längre, jag väckte henne runt 11.45. DET är vad jag kallar jullov det! Och jag behövde verkligen en riktigt soooft dag efter många sena kvällar. Som igår tex, jag blev uppe och förberedde de bjudningar vi ska ha här hemma närmaste dagarna. Inga stora saker, men kul att ändå kunna göra det där lilla xtra.  Så,  i kväll kommer våra trevliga grannar över en sväng på “ett glas”. Det ser vi verkligen fram emot!

Och nu sitter jag  här med nylackade tånaglar, JI har jobbdag och J bygger på ett av de nya Lego hon fick i julklapp, eller nej, jag tror minsann att hon är inne på Wish..  den där webshopen där allt är så galet billigt och som vi ännu inte shoppat från men som J är igång med att fylla en varukorg hos. Har du shoppat hos Wish? Och Gizella, hon ligger och tittar på film alltså jag har a.l.d.r.i.g. tidigare haft en katt som ligger och tittar så mycket på tecknat på TV. Ha, ha.  Det är såååå sött!  Så som du hör så har de flesta av oss en riktigt soft och relax dag här i Casa Gizmolina. Precis så som det ska vara en ledig mellandag! 🙂

 

Kommer du ihåg att jag sa att granen bara var början på mitt pyntande av framsidan av huset? Well, så här ser det ut nu då allt är på plats!  Jag gick, till slut, för ljusträdet från Clas O. (du kommer kanske ihåg att jag frågade er om råd för länge sen?) och sen, efter att vi sett Solsidan filmen 2 gånger så var jag bara tvungen att göra en “Mickan” och gå för ett stort lysande rådjur. Ha, ha. Och det där trädet… alltså det skapar verkligen magi utanför matsalsfönstret.  Love it!!!

Alltså hur sött?!? Bilden är från häromdagen, men hon ligger helt likt idag… sötaste lilla katten vår. Vi är så glada över att ha henne hos oss och det här 1:a julen vi har tillsammans. Baby´s first christmas!   Och visste du föresten att Gizella heter Gorgeous Gizella?  Det är det hon är “döpt” till så det är hennes namn på stamtavlan.  Men vi säger så klart bara Gizella i vardagen.. 

Och idag fick J välja frukost eftersom den blev lunch… typ… för klockan var runt 13… så jag drog på mig mössa + jacka, utanpå “pyjamas” och stack ut för att fiska upp…

… MAX mat! Ha, ha.  Sååå bekvämt, gott & enkelt en soft dag som denna.  Och ja, jag har världens största nyckelknippa, annars hittar jag den aldrig i handväskan. 

 

Nu ska jag sticka ut och handla igen men den här gången är jag både duschad och har klätt mig (någon gräns får det vara…ha, ha.). På handlelistan står ett skydd till öppna spisen för Gizella var på väg att hoppa in i den första gången vi “eldade” så vågar inte tända på den igen förren ett skydd är på plats. Så hoppas, hoppas att jag hittar ett i passande size för nu är jag sååå klar för att elda i den på kvällarna. Det skapar ju så underbart härlig stämning!

Önskar dig en magisk dag!!! 🙂

Varma kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gorgeous Gizella, Julen 2017 | 8 Comments

8 responses to “SOOOOFT DAG…!”

 1. Lena says:

  Lata sköna dagar – precis som det skall vara i mellandagarna tycker jag. Härligt…. 🙂

 2. Maken har handlat Wish och ett antal gånger och det har fungerat bra.
  Kul att kisse tittar på TV.
  Ha en fin kväll.
  Kram Titti åter från Göteborg i snöiga Umeå

 3. Annika K says:

  Har också handlat från Wish.
  Med varierande resultat.
  Allt ifrån leveranser som inte kommit, skitgrejer till bra saker.
  Så ha inte för stora förväntningar 😉

 4. Evelina says:

  Så skönt!! Vi kör också på med långa sovmornar nu och på tok för sena kvällar…precis som det ska va =)

 5. Maggan says:

  Men herregud har ni köpmani,hur orkar ni? Och Wish Har ni inga andra intressen,och vad ska ni med alla prylar till,tänk vad jobbigt när ni ska flytta igen ,ve och fasa.,stackars ni.

 6. Lena says:

  Ja herregud, var skall man ha allt? Men det skall tydligen läras i tid. Det har ju precis varit jul, tror inte det snålades på klapparna men säkert ”behöver” ni något.

 7. Ann-Sofie says:

  Men hörrni Lena och Maggan.

  Det är väl helt upp till var och en hur man gör med sina ekonomiska resurser? Vill de handla så låt de göra det. Skulle ni gå fram till någon som stod i kassakön och säga allt det ni nu skrivit? Tror inte det. Det är så lätt att skriva när man sitter gömd bakom en skärm.

  Två saker jag lär mina barn är iaf behandla andra som du själv bli bemött och skänk gärna en slant till välgörenhet.

  Anna-Stina handlar mycket mer än mig, jag lägger dock inga värderingar i det, utan plockar istället russinen ur kakan och shoppar det jag tycker är fint som hon tipsat om.

  Vi måste tolka varandra välvilligt i samhället idag! Prova vettja! 🙂

 8. ullis says:

  Jag beställde parkasen från Zarah till min dotter och hon var jättenöjd 🙂 Tack för dina tips!! 🙂 Jag beställde även en nyårsklänning från Bubbleroom för vi ska åka till Hong kong 24 januari, så skoj! Jag vill önska Ett Gott Nytt År! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *