SPÄNNANDE LILLE LÖRDAG!

Happy lillelördag mina darlings! 

Men hjälp vilken sovmorgon jag bjöd mig själv på idag!  Jag brukar vakna runt kl. 08 men idag var den nästan 10. Sååå otroligt super lyxigt skönt att få sova så länge på en onsdag i augusti!  Och sen vaknade jag till de BÄSTA news!!! för enligt VG´s prognos (norsk dagsavis) så kommer Norrbottens Län att bli GRÖNT!!! och – ännu bättre är att det är en extra insatt pressekonferense i Norge idag med stadsministern ang. bl.a. förändrade reseregler så om vi har TUR så kommer vi att bli gröna redan idag ! Åh wish us luck!!!  för nu vore det sååå magiskt att få resa iväg och träffa våra vänner igen! Jag saknar dem så obeskrivligt mycket!  Gissa om jag kommer att sitta klistrad framför TV´n kl. 14.00 !!!

Och lillelördag it is och vi firade den lite i förväg igår kväll då vi cyklade in och mötte upp mamma för ett ta ett glas. Alltså det var första (!) gången i sommar som jag satt på en uteservering inne i stan och eftersom jag var så nyfiken på Hemmagastronomis sommar satsning “Kajen” så vi möttes upp där.  Jag hade hoppats på lite mer “myskänsla” över stället men vi hade i alla fall en  mysig stund vi girls.  (mammas Hans har rest iväg för att få behandling av sin cancer….) Sen blev det Allsång på Skansen då vi kom hem och alltså hur BRA var inte det igår?!? WOW!!! Så många av mina favoriter på en och samma gång: Petter, Danny, Zara….  också en sprudlande Sanna på det.  Gårdagens program var verkligen sommarens bästa Allsång om du frågar mig!  Och barnkören…  v.i.l.k.a. stjärnor!!!  Deras energi hoppas jag att vi får fortsätta att se nästa år också även om de öppnar upp för publik. Eller vad säger du? 🙂

 

Oss girls igår kväll på väg hem… och ja, jag har fått morrhår. Långa dessutom! Ha, ha, ha…  

 

Nu ska jag gå upp och fortsätta att tömma rummet och sen mina vänner, sen blir det presskonferens kl.14… Jag längtar som ett barn på julafton… ! 😉

Önskar dig bästa dagen!!!

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 5 Comments

5 responses to “SPÄNNANDE LILLE LÖRDAG!”

 1. Nina says:

  Åh hoppas hoppas för din skull att ni blir gröna idag. Förstår verkligen känslan och önskan efter att bli påfylld av vänner.
  Har ärligt inte haft koll på om vi varit gröna eller ej och när jag kollade din karta igår förstod jag nästan inte vilket landskap jag var.

  Njut dagen och ser fram emot uppdateringen om ni kommer iväg eller ej! Kram

 2. Lena says:

  Ha ha ha, ja det ser faktiskt ut som morrhår 🙂

 3. Anna says:

  Kram till dig då jag tror att du blev besviken ang röd och grönlistade områden som får resa till Norge. Men du har ett vackert hus en fin familj som du kan träffa. En nära bekant har styvmormor i Norge blev sjuk gick bort nu i våras, nej hon kunde inte resa och hälsa på eller närvara vid begravning. Dina vänner finns kvar än om det dröjer innan ni kan träffas och som sagt din familj kan du träffa.

 4. Mia says:

  Förstår att du är ledsen över att du inte kan åka till släkt och vänner i Norge! Din dotter har ju farföräldrar och släkt på sin pappas sida som hon och även du längtar efter. Livet är lättare för oss som bara har släkt i ett land… Kram!

 5. C says:

  Fast du har ju skrivit att ni haft massor av sovmornar, vänt på dygnet o därmed ätit sena frukostar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *