SPORTLOV!

Happy weekend mina kära bloggvänner! 

Här i Casa Gizmolina pågår packning för fullt och om ett par timmar lyfter vi mot resans första stopp: Stockholm Arlanda där vi övernattar till i morgon då vi har tidig take off  mot LAX via CPH.  Så förlåååt dålig uppdatering igår + idag, jag prioriterar att (förhoppningsvis) vara klar då vi ska resa så att vi slipper stress.

Önskar dig en magisk helg fylld av feelgood och ett amazing till Sportlov till alla er i Sverige som liksom oss startat lovet nu! Åh det ska bli så underbart med ledig familjetid i en hel vecka och vi är sååå pepp på Los Angeles!

Sköt om dig så länge så hörs vi snart igen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SPORTLOV!”

 1. Anna says:

  Trevlig resa bästa ni, önskar er ett alldeles magiskt äventyr! Njut, njut, njut!!:)

  Stor kram

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar er en magisk resa! Stor kram

 3. L says:

  Är ni inte oroliga för Corona viruset? Själv hade jag helt klart valt bort flygresor utomlands. Känns inte lockande att sitta på ett flygplan tillsammans med en massa andra.

  • Nina says:

   Kan bara svara för mig själv men jag skulle inte vara rädd. Vi måste lära oss att läsa av nyheterna och lära oss fakta. Det är många som drabbas. Framförallt i Kina. Men i Kina lever det 1,4 miljoner människor också. De som dött är sjuka sedan innan. Men Corvid -19 är lika farligt som kikhosta. Det är inte dödligt för gemene man. Försiktighet är bra men oro och hysteri blir aldrig bra.
   Dessutom bärs smittan genom längre kontakt. Inte att du är i samma utrymme som en smittad.
   Så länge UD inte arvodet skulle jag inte ställa in en resa!

 4. Linnea says:

  Det dör 750 människor i trafiken varje dag i Kina. Trots det avråder vi ingen att åka dit p.g.a. trafiken. WHO säger att 3 700 dör varje dag i trafiken i världen.Vi reser för fullt världen över. Skönt att få propotioner på vad vi ska oroa oss för.

 5. Karin says:

  Jag önskar er en fantastisk resa. Bara njut och lev gott.
  Kram från Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *