SPRING IS OFFICIALLY HERE!

Happy new week & Happy mars ! 

Men alltså känslan att vakna till strålande sol och vår i luften! Jag har inte ord för hur glad och lycklig det gör mig för jag är verkligen inte skapad för vinter…  Mitt behov av sol, värme och ljusa dagar är enormt så det känns som att jag precis håller på att vakna upp ur mitt ide.  Vem vet, kanske var jag en björn i mitt förra liv? Hade egentligen passat mig perfekt för då hade jag fått sova hela vintern och sedan vakna upp till vår. Ha, ha.

Och 1:a mars it is och måndag och sista vanliga veckan innan Sportlovet kickar igång för oss. Ett lov som vi för första gången någonsin inte har någon aning om vad vi ska göra på? Ja, förutom att förhoppningsvis åka skidor.  Men vi kan inte resa varken till vårt hem i Thailand eller Oslo så därför ligger allt lite öppet. Ska oavsett bli magiskt med lediga dagar tillsammans och om inte annat så är jag igång med att skotta terrassen (vi har sååå crazy mycket snö) så planen är att ställa ut solstolar mot solväggen så att vi kan sitta där och samla fräknar. Den aktiviteten känns väldigt corona friendly!

Och på tal om att sola… Tänk att det är 1 år sedan vi reste till L.A. nu i veckan! och tänk att det skulle komma att bli vår sista utlandsresa innan Corona gjorde sin entré på allvar.  Jag minns som igår då TV´n på hotellrummet rullade med corona info 24/7 och jag tänkte att allt var sååå överdrivet och något som bara hände i Kina och inte alls skulle komma att berör oss. Och vi var på Lakers match tillsammans med 20.000 andra och levde livets glada dagar!  Idag låter det ju bara hur galet som helst att man kunde samlas så många?!  Livet alltså.  Vår L.A. resa var hur som helst en av de BÄSTA resor vi varit på och det går nästan inte en dag här hemma utan att vi pratar om att vi vill resa tillbaka dit igen när världen öppnar upp.  Och samtidigt som det är underbart att planera och längta så gäller det verkligen att ta tillvara varje dag och att se den tiden som vi får hemma nu som en “paus”, en tid till reflektion, eftertanke, vila och en chans att få gjort allt det där som man länge tänkt att man ska göra (fotoalbum, städa, rensa, sortera, möblera om, måla, renovera osv osv…). Och på tal om det: ser du på Wahlgrens värld? Såg du avsnittet då Pernilla städar ur bastun som en present till sonen och han inte ens visste att de hade en bastu?! Alltså jag höll på att skratta ihjäl mig för vi har också en bastu! och då jag berättade det för Johanna då vi såg på programmet så blev hon lika överraskad som Pernillas son för det hade hon ingen aning om! Den syns nämligen inte bakom alla julgranar + att den är fullproppad med saker… Ha, ha, ha.   Så ja, om den här pandemin pågår mycket längre så vet man aldrig vilka fler nya rum vi kan “hitta” här hemma i vårt Casa?  Spännande! 😉

 

Jag ä.l.s.k.a.r. palmer och därför passar L.A. mig helt perfekt !

Jag har bott på många olika hotell runt omkring i världen men aldrig på ett med ett mer perfekt pool-område. Alltså jag älskar varje liten detalj!! och att starta varje dag där var simply amazing. Jag kommer aldrig att bo på något annat hotell än detta när jag besöker L.A för det hade verkligen “alla rätt”  på alla sätt.

Och frukosten! Men sluta vad god den var! och sååå looovely att äta den i solstolen vid poolen varje morgon.

Sen är ju vädret i L.A. 100% helt i min smak ! Och tänk – så  här har min outfit sett ut flera månader varje år under de senaste 14 åren:  Flip flop´s + kaftan / klänning…   så om du frågar mig om jag saknar min “Thailand garderob”? så är svaret: jaaaa ! för som jag skrev i inledningen:  I wasn´t made for Winter… ! 

Nu ska jag sticka iväg ut och handla till mamma och då ska jag passa på att fixa ett par privata ärenden samtidigt så bara att lägga fram munskydd och plasthandskar igen.  Livets nya rutin. Också måste jag hämta grus! för det är så extremt halt ute på vår gård att det nästan inte går att ta sig fram så på morgon fick jag krypa på alla 4 till brevlådan för att hämta tidningen. Lite av en syn! nejdå, skoja bara, men det är sjukt halt så måste grusa a.s.a.p. innan någon ramlar och slår ihjäl sig.

Önskar dig en magisk start på månaden!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

92
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “SPRING IS OFFICIALLY HERE!”

  1. A-L says:

    +1 till här som har en bastu som används till annat. Vi har vår stativpool ihop plockad och undanstuvad där och ett gäng extrasängar. Lägg dessutom till att jag använder den till torkrum för sängkläder… man skulle kunna tro att den är gigantisk. Men nix. Den är bara väääääldigt full 🙂

  2. S says:

    Vore kul att se dig i filmformat när du pysslar hemma, städar osv:)

  3. Madeleine says:

    Du som är melloälskare och “halvnorsk”, måste bara fråga vad du tycker om Norges bidrag “Fallen angel” med TIX? Jag bara ääääääälskar den och den går på repeat på högsta volym i bilen. Så himla fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *