STÄDDAG DELUXE…!

Jag drog igång värsta städprosjektet här hemma på morgon. Vardagsrummet har skurats, dammats, torkats,  en matta har rullats ihop och är redo för återvinningen, en ny fräsch matta har rullats ut (alltså känslan…), en soffa har flyttat in och 1 sjeselong + fotölj har flyttat ut…  Alltså sååå otroligt super skönt när det luktar rent i huset!  Och igår var min bror här och hjälpte oss att montera ihop en ny matgrupp.  Sommaren 2020 blev verkligen en hemma-fixar-sommar på oss och jag har aldrig känt mig mer rustad och redo för höstmys! 🙂

 

Bild från igår då vi efter m.å.n.g.a. och om men äntligen hade bordet + stolarna på plats. Alltså HUR svårt kan det vara att montera 3 bordsben??? Nej men jag skojar inte då jag säger att det tog timmar! Oh my. Ha, ha.  Men nu är det gjort och nu ser jag fram emot att få matta på plats, piffa på öppna spisen, nya blomster i fönstret och tavlor på väggarna… Som jag älskar förändring! det ger nytt härligt liv i hemmet ! 

 

Nu ska vi girls sticka ut och hämta ett par paket och sen blir det mys i solen ute på terrassen för nu behöver denna mama lite chill… och kanske ett glas bubblor, eller två… ?!  😉

Njut din dag vidare!

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 4 Comments

4 responses to “STÄDDAG DELUXE…!”

 1. Elin says:

  Hei! Høres ut som en bra lørdag. Vi ommøblerer aldri og har hatt samme møbler i 10 år. Er nå på utkikk etter ny bolig med hage (men det er dyrt på Uranienborg!!), så sparer penger til etter evt flytting, da har man alltid behov for nytt.
  Nyt bobler i solen!

  • Åh vi har också haft samma möbler i ” alla år “. Vår soffa är 15 år och samma med lenestoler och annat så att vi nu köpt nytt bord till spisestue är STORT för oss. Vi är såå happy! 🙂 Och så gøy att planera för flytt ! Enig i att Uranienborg är dyrt… Men väldigt fint !

   Önskar dig en riktigt fin kväll ! Stor klem ! 🙂

 2. Caroline says:

  Ljuvligt! Skål och njut ❤️

 3. Tina says:

  Vi har bott tillsammans i 20 år och var unga när vi flyttade ihop och köpte våra gemensamma första möbler. Men familjeliv och 20 år sliter ju så vi byter nu ut allt lite pö om pö. Det är både härligt och lite skrämmande på nått sätt. För det är ju skönt när “allt är som det alltid varit” = tryggt. Just nu står hallen på tur i mina planer. Den är 25 kvm men mycket golvyta och svårmöblerad. Har du tips på vackra förvaringsbänkar eller stora sideboards tar jag tacksamt emot! Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *