STANNA UPP OCH NJUT…!

Happy lille lördag mina vänner! 

Men hur kan det redan vara onsdag? det var ju precis måndag? Veckorna går verkligen fort och det gäller att inte glömma bort att stanna upp och njuta och att påminna sig själv om att vi gör så gott vi kan och att det är BRA.  Och glöm inte att titta ut! Alltså det är så magiskt vackert ute dessa soliga dagar, speciellt nu då träden precis börjat att skifta färg… M.a.g.i.s.k.t. !  Och jag stack ut på en power walk på morgon för få ta in allt det vackra och det är verkligen något helt speciellt att starta dagen med frisk luft och motion.  Loove it!  Och jag sätter upp mina powerwalks på dagens tacksamhetslista för de ger mig så härlig energi. Vad sätter du upp på din?

Så – vad bjuder då denna dag på? Well, Johanna är fortfarande hemma och jag vet inte hur hon mår ännu? eftersom hon inte vaknat och på min to-do-list står bl.a. att jag ska handla till pappa och sen har jag en helt del fix att beta av, bl.a. att vår tvättmaskin plötsligt krånglar. Tekniska saker alltså, I realy need a “hustomte” som bor nere i källaren och tittar fram då jag behöver honom. VAR är han? Ha, ha.  Och alltså vågar vi tro att Stockholm blir “grönt” mot Norge snart? Nej… men jag håller ALLA tummar stenhårt!!! Ord kan inte beskriva lyckan det vore ! Sen är det bara lite knepigt att smittan verkar öka i Norge så vore ironiskt om det plötsligt skulle bli Sverige som inför karantän när vi reser tillbaka men sån otur ska vi väl ändå inte ha? Eller? Man vet aldrig i dessa märkliga tider…  Hur som helst – nu ska jag fånga dagen här och försöka få kontroll på tvättmaskinen för det är lite kris att den är out of order.  Speciellt då det ligger blöt tvätt i den som jag inte får ut… Jag följde instruktionsboken igår och öppnade upp en slang + ett filter och tömde / rengjorde men sen fortsatte maskin att larma så – måste öppna upp en annan slang som sitter inne / bakom ett skåp så bara att ta på sig arbetsbyxorna !  😉

 

Men hur vacker dag? Och check trädet jag passerade på min walk. visst kan man n.ä.s.t.a.n. tänka att det ser ut som palmerna jag brukar ta bilder av nere i Thailand? Åh som jag saknar mitt älskade Thailand. Tänk  – det här är första gången på 13 år som vi inte varit där på 8 månader…  it´s a long time… och vem vet när vi kan resa dit nästa gång? 

Jag lovade visa er kappan jag beställt. Well, den har inte kommit ännu men det är den lila på bilden. Hoppas, hoppas, att den passar då den är här för den ser väldigt mysig ut!  Jag älskar fluff och fuskpälsar och fluffiga väskor. Så fint! 

Och häromdagen landade senaste ELLE i min brevlåda och det är med magasin precis som med snittblomster för mig: det är vardagslycka!  Och oktober numret har  ett fräscht cover! men –  den är inte speciellt inspirerande om du frågar mig… Och “Trend bibeln” som följer med är även i år ett samarbete med Zalando så de flesta kläder kommer därifrån…  Det var bättre “förr” då redaktörerna själva valde ut allt och det inte var “köpt”. 

 

Nej, nu kör vi onsdag 9 september! Och tänk föresten att “Keeping up with the Kardashians” epoken är över?! Jag fastnade aldrig i deras reality serie så har bara sett ett avsnitt här och där…  Har du sett? Säkert en sorg för många att de lägger av men tänk så skönt det måste vara för dom att slippa kameror 24/7.

Ta tillvara din dag och fyll den med positiv energi och glöm aldrig att du är more than enough…!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “STANNA UPP OCH NJUT…!”

 1. Elin says:

  Hater også når teknikken ikke fungerer. Vi har hatt problemer med kabel-tv en stund nå, kastes ut av programmene hele tiden og må restarte. Og når man kommer hjem fra jobb kl 1630 er det middagsfiks, leksehjelp og trening – og vips er det kveld uten at man har tatt tak i problemet…. Puh!
  Håper du får hjelp til vaskemaskinen, det pleier å være greie tips om hva man skal gjøre i bruksanvisningen, det har hjulpet meg endel ganger. Lykke til!

 2. Lena says:

  Känner du dig inte orolig för att ev. dra hem någon smitta till Sverige?

 3. Des says:

  Ja nu börjar det visa sig att svergies metod inte var så dum ändå som många norrmän o finländare spydde galla över i början. Och kanske inte så smart att åka till norge om det ökar där. Jag tror på att vi fortsätter stanna hemma och drömmer om att resa nästa år istället!

 4. Mia says:

  Hoppas du får träffa dina nära & kära snart! Norge har till i dag knappt 12000 smittade medan Sverige har nästan 86 000… Norge har inte ens 300 dödsfall medan Sverige har snart 6000 döda så nej, ingen fara för Norge! Tack vare karantänen så fick Norge respit & norska läkare har kört dig massor av svenska läkare som mer blev tagna på sängen av alla smittade…

  • Ia says:

   Oj! Det skulle stå att norska läkare hann lära sig massor av svenska läkares erfarenheter av svårt sjuka covid-patienter! Vi ber till Gud att Norge inte får samma smittspridning & dödsfall som Sverige…

  • Des says:

   Kommer öka mkt mer i norge också fast under längre tid. Det är det som är skillnaden. Vänta o se….

   • Mia says:

    Skillnader är också att Norge är förberedda & deras sjukvårdspersonal är inte utmattade av en chockartad ökning av IVA-patienter…Jo, den svenska smittan minskar men vi ligger mycket högre än Norge trots deras fördubbling. Under de senaste två veckorna har Norge 730 fall medan vi i Sverige har drygt 2500 nya smittade… Det är en bit kvar på för Sverige innantill ens är nere på Norges ”katastrofsiffror”. Arbetar som lärare & jag har förundrats mycket över svenskarnas intresse av att läsa mer än rubriker samt svenskars bristande förmåga i att läsa statistik…Så nu håller vi tummarna för Norge så att deras gamla ( och 40 +) inte går samma öde som våra…

    • Des says:

     Jo jag jobbar på sjukhus o vet att statistiken är missvisande pga olika orsaker så nog ör vi många som håller koll på den.

 5. Lena says:

  Md tanke på vad som rapporteras från Norge just nu bör man nog vara försiktig. Både vad man ev tar med sig hem eller risk för karantän. Tycker det är konstigt att Sverige inte stänger mot både Danmark och Norge där smittspridningen ökar.
  //
  Norge är ”rött”
  Mellan vecka 35 och vecka 36 fördubblades antalet nya fall i Norge, från 377 till 728. Landet har nu passerat gränsen för att klassas som ”rött”, enligt myndigheternas egna regler. //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *