STATUS.

Häromdagen fick jag in den här underbara godsaken från Odd Molly. SÅ fin ! 

På väg hem från styling så fick jag plöstligt en telefon från JIG, han hade varit med om en trafikolycka (allt gick bra med han!) så nu står min älskade tiger på en verkstad i Moss  🙁   Otroligt trist ! och detta gör att jag tyvärr inte öppnar butiken förren strax före 13 också måste jag stänga ca 15.30 . Ska packa ihop här och skynda iväg dit nu !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “STATUS.”

 1. Titti says:

  Oj så snabbt något kan hända…skönt att din JIG är oskadd…..
  Kram Titti

 2. Hej! Kommer du ihåg mig? Jag skrev en kommentar till dig för flera år sedan och jag berättade om mina framtidsplaner, bl.a att jag ville ha en chihuahua. I Februari hämtade jag min lilla Prinsessa som heter Paris. Hon är 10 månader nu. Det är roligt att komma tillbaka så här lång tid senare och se att du fortfarande bloggar och din dotter Johanna har blivit så stor! 6 år gammal nu… oj oj tiden går så fort. Jag kommer ihåg när jag började läsa din blogg då var Johanna bara 2 år tror jag. Johanna är så vacker och så söt, du har inte haft tanke på att hon kan bli barnmodell. Fotas för H&M t.ex. Paris hälsar. Kram!

  P.S Svara på min blogg. Mail adressen är falsk. Jag ger inte ut den.

 3. Michaela says:

  Ja jädrans vilken blogg du har! Jag blir alldeles vimmelkantig. Har läst den som hastig lite då och då…men NU..herrejädrar, läste ALLT tillbaka i tiden man kan på bloggen. Hehehe…. på arbetstid! DU GÖR MIG INSPIRERAD! Go girl!
  Mvh En enkel ,men cool tvåbarnsmamma i Linköping:)

 4. fru Svensson says:

  Va skönt att allt gick bra för JIG.
  Va rädda om er.Kram

 5. Jennifer says:

  Men så otäckt, tur att allt gick bra med JIG. Ha det så bra! Kram Jennifer

 6. elin says:

  Så bra at det gikk bra med JIG! Ting kan vi lett erstatte, men de vi er glade i, er uerstattelige. Håper du har en fin kveld 🙂

 7. M says:

  Hoppas allting har gått bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *