STATUS: OFÖRÄNRAD.

Mina kära bloggvänner! 

Förlåååååt min urusla uppdatering och min längsta frånvaro sedan jag började att blogga för 14 år sedan… Det känns som att jag befinner mig i en bubbla och dagarna flyter verkligen ihop men – nu känner jag att trots att läget är som det är (pappa är kvar på sjukhuset och jag har suttit i miljoner telefoner på morgon…) så ska bloggen få bli min dagliga rutin igen för jag saknar er alla sååå mycket och bloggen ger mig den energi som jag verkligen behöver påfyll av just nu.  Och feelgood! jag behöver maxa min feelgood och då finns det ingen bättre plats än just precis här, på min älskade Gizmolina blogg!

Och idag torsdag och solen strålar trots att det skulle regna. Johanna har haft “den årliga tält sleepovern” med grannarna och nu pågår sen frukost här.  Och tänk- nu har precis halva sommarlovet passerat! hjälp vad fort det går… och om 3 veckor ska Johanna åka iväg på konfaläger (segling på västkusten) och då hon kommer hem startar skolan upp igen så nu gäller det verkligen att ta tillvara dagarna. Men det har varit, och är, svårt för oss att planera in något för jag vill så klart finns här för pappa men vi hoppas att vi snart kan resa iväg på en lite semesterresa. Det vore magiskt på alla sätt… !

 

Det helt fantastiska sommarvädret som bjuder på sol & värme dag efter dag är verkligen sommarens “räddning” för det gör att det känns lite bättre att vara hemma…  (även om vi så klart saknar Thailand like crazy)

…och att jag har vår underbara terrasse att chilla och tanka energi på är bara hur härligt som helst!  (ursäkta den speciella öppna-dörrar-lösningen med en fotoram + stol som spärr… det är p.g.a. vår älskade fluffiga Gizella…)

Skål för bättre blogguppdatering i tiden som kommer!  Det blir kanske inte varje dag p.g.a. omständigheterna men i alla fall betydligt oftare än senaste veckorna. 

 

Nu önskar jag dig den härligaste torsdagen fylld av solsken, avkoppling och lyckliga stunder! 🙂

Var rädd om dig och fånga dagarna!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

59
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “STATUS: OFÖRÄNRAD.”

 1. Elin says:

  Krysser fingre for at pappaen din snart er hjemme igjen og at dere kommer dere litt bort. Vi ferierer også hjemme og skulle gjerne hatt din terrasse!
  Klem fra Oslo!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK för fina ord och för omtanken Elin! Den värmer ska du veta! Njut dina sommardagar hemma i världens vackraste Oslo!

   Stor tacksam klem!

 2. Anna says:

  Kul att du är tillbaka. Har saknat din blogg, tycker att livet själv är lite jobbigt av olika anledningar och blir glad av din feelgood-blogg. Hoppas att din pappa snart är bättre igen. Kram

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för din härligt peppande feedback, omtanke och fina ord Anna! Nu blev jag glad ! och det är när jag får höra att jag är saknad som jag blir inspirerad att blogga vidare så från hjärtat : T.A.C.K. !!! Och jag skickar de varmaste tankar till dig i den jobbiga period du befinner dig i. Tillsammans får vi tanka feelgood och pigga upp oss här på min blogg!

   Stor tacksam kram!

 3. Anne says:

  Hei! Har virkelig savnet bloggen din og har tittet innom for å se om du var tilbake. Krysser fingrene for at det går bra med din far. God sommer – håper du og familien får fine dager!

 4. Iris says:

  Vondt å lese om pappa’n din, håper han blir bedre!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de glasslyktene du har på utebordet ditt?

  Håper du klarer å nyte sommeren innimellom!

  Iris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *