STOCKHOLM SHOPPING…!

Jag kan inte minnas sist det hänt att vi inte varit utanför dörren på hela dagen men idag så har vi faktiskt inte det. Otroligt skönt! och att klockan bara är strax efter 16 är svårt att ta in för det känns mer som typ 22 på kvällen i det här mörkret…  Men 16.10 it is och det är så härligt för då får vi njuta jullov flera timmar till!

Och nu så tog vi precis en liten paus i röjandet på övervåningen. J spelar in musical.ly videos och jag passar på att blogga + packa upp och jag fotade så klart min Stockholms shopping så att jag kan visa er men alltså början av januari är ju inte den bästa shopping tiden på året direkt. Jo, om man gillar rea / salg! men inte om man som mig är sugen på news… Men, jag lyckades hitta några godbitar i alla fall och för ovanlighets skull så gjorde jag även några riktigt BRA rea / salgs fynd! 🙂

Det blommiga tyget är en fräsch vår/sommarklänning från & Other Storys som precis kommit in i butik och Chanel påsen, den är Johannas… (hon köpte ett nagellack i deras nyöppnade make-up store). Den coola träningsmattan + vattenflaskan blir perfekta till vårt hemma-gym (julklapp från min bror – tusen TACK!),  sen lite rea fynd från NK & Bookbinders (ett underbart fotoalbum i coffee book format + förvaringsboxar + den gröna notatboken), en snygg notatbok i guldskinn, ett fint vårligt fat från R.O.O.M. också favorit godiset: NK Mint. Oh my så goda de är!

Här syns klänningen bättre. En sån där som man lätt kan “slänga på sig” en solig sommardag då gästerna knackar på dörren… och färgerna är som ögongodis nu i vintermörkret! 

 

Nej, back to the top floor nu!

Njut din eftermiddag! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “STOCKHOLM SHOPPING…!”

 1. Vilken underbar klänning, har kikat på den online.
  Hur är den i storlek?
  NK mint gillas.
  Kram Titti

  • Tusen tack! Jag hamnade på & other storys av en ren tillfällighet, skulle göra ett shopping ärende där till en bästa vän då jag fick syn på denna godsak… och kunde inte låta bli den.. 🙂 Jag köpte min i size 42, och jag köper normalt mest XL… Tycker absolut att du ska slå till! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin vecka Titti! Kram!

 2. Frida says:

  Åh vad härligt det är att ni är hemma igen och kan strössla oss med en massa härlig inspiration! Allt det du har shoppat andas verkligen vår och det känns ju så härligt!

  Vad roligt förresten att ni numera har ett hemmagym. Vi shoppade också på oss en massa hantlar, kettlebells, gummiband och en stor boll så nu ska det också hemmatränas. Tipsa gärna om övningar eller om du har något bra program. Än så länge har jag liksom bara ställt fram alla sakerna så att de är redo att användas, haha 🙂

  Ha en härlig sista kväll på lovet nu!
  Kram

  PS: Har du sett serien Younger på tv4play? Om inte så kan jag rekommendera den, den är rolig, mysig och en perfekt avkoppling och jag tror att du skulle gilla den! 🙂

  • Men du alltså… så underbart att få känna sig efterlängtad! TACK!!! 🙂 Och så kul att du gillar min shopping. Blev mest saker som kryddar vardagen som väntar… !

   Och något hemma gym har vi tyvärr inte på plats riktigt ännu, men snart så.. och då lovar jag att dela eventuella träningstips med dig för just nu tränar jag tyvärr inte alls. Men bara det att jag köpt mig en snygg träningsmatta gör att jag känner mig lite mer sportig… ! Ha, ha. 😉

   Och så kul att du skriver om serien Younger! jag kände direkt då jag såg en bild på TV4´s hemsida att det nog är en serie för mig så den ska absolut ses. Tusen tack för tipset!

   Nu njuter jag sista jullovsdagen till max här och håller tummarna för att vi kommer oss upp i tid i morgon.. Johanna är så rädd att jag ska försova mig stackars.. så bäst jag ställer en xtra väckarklocka. Just in case.

   Önskar dig en magisk onsdag! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så vacker klänning. Och som att jag älskade verkligen de där vattenflaskan och gympa mattan så roliga och snygga. Älskar när du visar upp din shopping så kul!

  • Åh så kul att du gillar att jag visar min shopping. Ska bli bättre på att göra det! 🙂 Och ja den där vattenflaskan + träningsmattan var oemotståndliga, älskar när man kan få något mindre kul att bli festligare… ! 😉 och den där mattan kommer att krydda vårt planerade hemma gym i källaren.

   Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *