STORT TACK!!! & WEEKEND-PACKNING-TIPS.

Från djupet av mitt hjärta: TUSEN MILJONER TACK!!! Jag är helt överväldigad över den respons jag fick på mitt förra inlägg. Åh så glad jag är över att jag kan inspirera er till att prata med era barn (oavsett ålder) om vad som händer där ute på sociala medier. Det är ju en helt ny verklighet vi lever i så det gäller att lära sig att dansa med i alla olika kanaler på det sätt som känns bäst för en själv. Inte följa efter andra…

Och idag onsdag. Lille lördag! och jag startade min dag med en riktigt härlig power walk som gav mig precis den energi som jag saknade efter att jag vaknat WAY to early på morgon.  Och vet du vad jag gjorde då jag kom hem? Jag spontan shoppade 2 plagg från Isabella x Stylein för Ellos kollektionen. Alltså det hade jag absolut inte tänkt men så blev jag så otroligt inspirerad efter att ha sett alla bilder från gårdagens lanseringsevent så nu är ett par byxor och en tröja på väg hem till mig…  Shopping makes us happy! Eller hur? Och på tal om shopping… en av er underbara bloggvänner har efterfrågat styling / packnings tips inför en London weekend. Så – idag sladdade jag förbi Lindex och på min instastory hittar du nu mina bästa tips inför en weekend-garderob!  Enjoy!!! 🙂

Igår var vi på en riktigt trevlig grill-lunch hemma hos min älskade pappa och hans fru. Vi blev sittande ute i solen hela eftermiddagen och det var verkligen helt magiskt och kändes som en sommardag i juli!  Och jag passar på att lufta mina sommarkläder in i det allra sista, ha, ha. Så – jag hade på mig en bluse + kjol som jag shoppat på min favorit butik Lola på Surin Plaza i Phuket, de kommer från ett märke som heter Miss June. 

Men även om det är sommarväder så är det ju faktiskt höst nu och – då jag fick förfrågan om att tipsa om outfits / packning inför en London weekend så blev jag så glad för ni vet ju att jag fullkomligt älskar att få jobba med styling så – här är de plagg från Lindex som jag visar upp på min instastory idag.  Viktigast att tänka på då man packar inför en weekend är att de plagg man har med sig ska kunna mixas och matchas.  Så – här gick jag för en grön poncho med guldknappar och samma gröna färg går igen i kjolen / skjørtet längt ut till höger.  En vit tee kan användas både till jeans och kjol och den rosa/beige sjalen är snygg till tee + jeans / tee + kjol. 

Lägg till en ur snygg leoprint väska som en perfekt detalj.  Och den är super att ha med sig då du är ute på shopping så att du kan lägga ner alla påsar i den + ha med ponchon / sjalen i väskan om det blir kallt mot kvällen…   Men gå in på min story för där berättar jag mer ! 

 

Nu ska jag packa in en present här för vi ska snart iväg på middag och fira mammas H som fyllt år.

Önskar dig bästa dagen vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “STORT TACK!!! & WEEKEND-PACKNING-TIPS.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså du har verkligen ett öga för det där med styling och matcha och para ihop, älskade det du hade satt ihop på Instagram, så himla fint och nått som jag aldrig hade parat ihop själv. Tänker ofta på det när du klär dig själv att du kan matcha på ett ovanligt fint sätt och du har inspirerat mig att matcha på ett helt annat sätt, och det är flera som har kommenterat och jag själv känner mig så fin och det är ju det viktigaste förstås. Det enda jag tycker är lite trist med Instagram och stories är ju att de försvinner sen, tycker mycket bättre om bloggen där man kan se flera ggr och sen gå tillbaka. Fast jag älskade Instagram storien, den va så inspirerande, så jag menar väl mer att de synd att den försvinner när den va så himla bra, hoppas du förstår hur jag menar. Och så snygg du var hos din pappa, en till sån där snygg matchning. Stor kram

  • Men du alltså… Tusen 1000 miljoner TACK för helt underbart härlig feedback och alla fina peppande ord Viktoria! 🙂 Åh jag blir helt lycklig när jag läser allt du skriver. Att få höra att jag inspirerar dig till att matcha etc gör min dag!! Sen håller jag med om det du skriver om instagram och storys som försvinner, därför har alltid min blogg prio. 1. Jag måste bara lära mig hur jag lägger upp såna videos här… Jag kunde det förr men har helt glömt bort hur man gör… Måste absolut ta och kolla upp det så att jag kan lägga upp filmade styling tips här också!

   Nu önskar jag dig den bästa torsdagen fylld av lyckliga stunder! Dina kommentarer lyser verkligen upp mina dagar ska du veta så: TACK!! Stor kram! 🙂

 2. Lena says:

  Thank you själv för din fina blogg och för att du uppdaterar så ofta 🙂

  • Åh så glad jag blir över dina fina ord Lena! Tusen miljoner TACK!!! 🙂 Jag blir så glad när jag för höra att mina uppdateringar uppskattas. Det inspirerar mig !

   Önskar dig bästa dagen! Kram! 🙂

 3. Harriet says:

  Åh tusen tack. Att du tog dig tid till detta. Betyder så oerhört mycket för mig och dessa plagg ska jag gå på för lunchen idag. Hade aldrig hittat den combon själv. Men så fin! Tusen tack igen. All kärlek till dig!

  • Men åh så glad jag blir över att du uppskattar mina tips till dig! 🙂 Att få hjälpa till med såna här “uppdrag” är det absolut BÄSTA jag vet! så glädjen var helt på min sida !

   Och du, du har helt säkert en vit tee + ett par jeans hemma så om du ska lyxa till det och unna dig något så hade jag gått för väskan och kjolen och kanske ponchon… ! Och om du har längre hår så kan du matcha med ett leo-hårspänne (finns så många fina i butik nu!). Åh nu önskar jag dig världens härligaste London weekend!!!

   Och du måste ju nästan skicka mig ett foto av dig själv så jag får se hur du såg ut då du var där ! Blir så nyfiken! du kan mejla till mig: annastina@gizmolina.com OM du vill.

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *