STYLINGTIPS PÅ INSTA LIVE?!

Jag har en idé! Vad skulle du tycka om att jag började lägga upp stylingstips på min insta live? Är det intressant? Eller totalt ointressant? Tänker mig att jag berättar om hur jag bygger upp Johannas och min garderob inför nya säsonger, mina bästa packningstips inför semester / weekend etc., vilka accessoarer som är värda att lägga pengar på och inte osv osv…  Lite som då jag stylade plocksidor i magasinet Kamille, men – jag gör det live så att jag kan visa “häng” av kläder osv.

Om ni vill? så är jag på! 🙂

Blusen + örhängena kommer från Zara hade jag på mig på J´s skolavslutning tillsammans med rosa byxor och sen hittade jag plötsligt den här kjolen / skjørtet hos Bik Bok och det matchade ju perfekt! så det fick bli med hem (ja, vi var på en snabb shoppigtur efter avslutningen…) och jag känner på mig att det kommer att användas flitigt i sommar.  Så det får bli dagens shoppingtips! 

Nu är hjärtat på sin 2:a audition (hon gick vidare till en andra uttagning…) så jag sitter här hemma och håller ALLA tummar jag har.  Älskade hjärtat… man vill ju så gärna att sitt barn ska få gå vidare…

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “STYLINGTIPS PÅ INSTA LIVE?!”

 1. Katrine says:

  Ja!! Jeg vil veldig gjerne ha tips live på instagram 🙂

 2. Lena says:

  Ja gärna !!
  Du passar väldigt bra i uppsatt hår!

 3. Thea says:

  Ja! Gøy

 4. Låter kul med insta live.
  Så snyggt , din vita kjol o blus.
  Hoppas det gick bra för Johanna.
  Kram Titti

 5. Astrid says:

  Veldig gjerne at du gjør det Det settet var nydelig Tror jeg må på Bik Bok imorgenKlem fra Oslo

 6. Nina says:

  Ja gärna!

 7. Madeleine says:

  Låter kul :-)! Men när kommer svaren på frågestunden? Kram

 8. Conny says:

  Det var väl en bra idé med Insta… För egen del gillar jag att läsa förklaringstexter, mer info, som man får i bloggar vilket ger mer än bara de korta texterna som brukar finnas på instagram. Så jag hoppas att Du fortsäter att blogga också!

 9. Caroline says:

  Ja gör gärna det.

 10. elin says:

  Gjerne insta story, men hvis jeg må velge mellom det og blogg, foretrekker jeg blogg 🙂

 11. Elisabeth says:

  Jaaa!!! Vil så ha live

 12. A says:

  Varför inte ha en egen youtube kanal där du lägger upp stiltips osv. Dom klippen publicerar du naturligtvis här på bloggen också. Det känns enklare för mig/oss som läsare och alla har inte instagram

 13. Barbro says:

  Ja takk 🙂

 14. L says:

  Jaaaaa, är mycket intressant :-):-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *