SUNDAY – CHILLDAY!

Goood söndag mina kära vänner! 

Känslan av söndag är sååå härlig!!! Men någon vidare sovmorgon fick jag inte direkt, J fick nämligen för sig att vi skulle stå upp kl.08…zzz… men jag fick henne tänka om så vi låg och myste till runt 10 framför Nyhetsmorgon. Och sen har det pysslats och chillats här hemma och nu ska vi strax sticka ut och handla lunch. Orkar inte ens laga mat idag… så slö är jag. Ha, ha.

Men jag ska rycka upp mig efter lunchen och försöka få ner julen i källaren… (den ligger i en enorm hög just nu) och sen bjuder eftermiddagen på dans för darlingen och förhoppningsvis en liten bubbles dejt för mig! 🙂

 

Alltså vilken skillnad ett vackert cover gör! och det här, det mina vänner är ett av de finaste jag sett på länge. Loooove it!!!  Sen var den där fluffiga ögonmasken oemotståndlig….  Och Ugg tofflorna med bling, bling, de är Johannas.

Också gjorde jag ju ett paket till min lilla darling igår… som jag skrev Sorry på (klippte ut bokstäver från glitterark) p.g.a. att jag blev lite tjatig i onödan om en sak…( inte alltid så lätt att vara mamma… ) så ja, hur som helst – det var egentligen sminkväskan som J önskat sig som hon skulle få, men så hittade jag en så fin bluse + en cool mössa också…

Och på tal om blus. Här är den bluse jag visade er igår. Den är med på en kampanjbild på H&M på nett, MEN – jag hittar den tyvärr inte i shopen… så gissar att den kanske inte hunnit komma in där ännu? eller – så är den utsåld?

 

Nej, nu njuuuuter vi den här dagen och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 5 Comments

5 responses to “SUNDAY – CHILLDAY!”

 1. Sara says:

  Såg den fina vita blusen på HM på Hamngatan i Stockholm så skynda dit ni som bor här! Givetvis slog jag till 🙂 stort tack för tipset!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh så gulligt paket. Du verkar ha så fin relation med din höna. Det man investerar i det växer. Stor kram

 3. D says:

  Slakk søndag her også, ikke vært utenfor døren! Skjer veldig sjeldent! Hatt pjusk liten gutt hjemme da, og det tar jo litt energi!
  Du, som er ekspert på bursdager; neste helg har vi bursdagsbonanza her hjemme! Har du tips til leker/aktiviteter til 8 år gamle jenter? Eller andre bursdagstips? skal til sverige og handle godis, haha:)

  Ha en fin søndagskveld!

 4. Linda says:

  Johanna är väl ändå gammal nog att gå upp själv på morgonen numera? Mina äldsta barn på 6 & 7 går upp själva och kan “roa sig själva” 1-2 timmar. Oberoende av varandra, även om någon av dom skulle sova borta hos mormor & morfar. Som tur är är min yngsta lilla böna en riktig liten sömntuta =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *