SUNDAY MOOD ON… !

Happy 4th of july mina kära vänner! 

Eller nu blev det plötsligt Happy 5th ! Sorry alltså för mina snurriga inlägg. Jag sätter mig vid min mac varje morgon och påbörjar ett inlägg också händer det något också går plötsligt dagen…  Och  igår skulle vi ha haft ett stort American Party för att fira USA´s nationaldag med lekar, hamburgare, bubbel och snacks men så kom Corona och satte stopp för det.  Ja, också spö regnade det dessutom så vi får ta igen det nästa år istället. Och idag är det helmulet men, nu strålar plötsligt solen! Snacka om växlande väder! Ha, ha. Och vilket skillnad det gör när solen är framme. Lite värme på det här nu bara så att vi kan sitta ute igen för nu var det plötsligt flera dagar sedan alla dynor åkte in…

Och i fredags hämtade vi upp JIG på flygplatsen så nu är familjen samlad igen i några veckor. Och igår höll JIG på att skrämma ihjäl mig då han plötsligt stod i hallen. Är så van att det bara är oss girls så det händer varje gång då han är här. Ha, ha.  Vad har vi annars gjort då? Well, vårt stora fixar prosjekt pågår för full här hemma och kläderna jag planerade att sälja i fredags kommer att läggas upp på min instagram idag istället.   Så – det blir en fixardag på oss även idag, eller på mig i alla fall, mina J ligger och chillar framför en film. Och på tal om film… Jag & J fastnade plötsligt framför en otroligt stark film häromkvällen på SVT. Den heter “Vad ska folk säga” (Hva vil folk si). Alltså : SE den!!! (du hittar den på SVT Play) Det är en verklighetsbaserad film som handlar om en norsk-pakistansk tjej på 16 år som utåt lever att vanligt tonårsliv men så vänder plötsligt allt då hon träffar en norsk kille…  Filmen är långt ifrån  feelgood, den är riktigt mörk och berör verkligen men samtidigt SÅ bra!  Jag tänker att det är fint för våra tonårsbarn att se den för att på sätt kunna vara uppmärksam på om någon vän i skolan / på fritiden plötsligt blir borta…   Så den blir dagens filmtips!  🙂

 

Jag älskar den här “amerikanska stilen” på inredning. Alltid lika fräscht!!! 

Min och JIG´s första USA resa tillsammans gick till All Star Weekend i Houston. Jag var gravid med Johanna och min outfit kom från danska Heartmade. Och tänk att Johanna var i min mage då och i augusti fyller hon 14 år (!!!). Men hur sjukt fort går inte åren?

 

Nu njuter vi den här söndagen och fyller den med härlig energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SUNDAY MOOD ON… !”

 1. Såg också filmen och den var SÅ bra, verkligen “otäck”.
  Kändes som resten av dagen nästan blev lite “konstig”. Kunde inte sluta tänka på allt som hände den unga flickan.
  Mycket viktigt ämne.
  Kram Titti

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så kul och få se en gammal bild och wow så snygg du va! Älskar outfiten och hur du matchade så fantastiskt fint, du hade verkligen stil då med. Åh va härligt det låter med en 4th of july fest, så härliga färger till det temat med. Här nere regnar så, hade gärna haft sommarvädret tillbaka. Stor kram

 3. Nina says:

  Så mysigt att vara samlade igen. Som du säger har denna vår/sommar varit så speciell men gäller ju bara gilla läget tyvärr.
  Vi gör om på dotterns rum och undrar nu var Johannas fina sänghimmel kommer ifrån?

  Kram

 4. Barbro says:

  Säg EN bra anledning varför NI skulle fira 4th of July?
  Ok det är kul med fest men ibland är du bara för mycket.

  • Nina says:

   Men på riktigt Barbro? Varför skriver du en sidan kommentar? Jag vet många som på ett eller annat sätt uppmärksammar olika nationaldagar runt om. Och varje tillfälle om du frågar mig att ordna med kalas/ träffa släkt och kära vänner är rätt forum?
   Jag tycker att personer som kommenterar andras val istället för att tänka det, bara är för mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *