SUNWING BANGTAO BEACH.

Go´kväll snäckor! 

Men alltså vilken dag vi har haft… !  Trots att klockan egentligen var lite för mycket (vi snackar lunch…) så bara bestämde vi oss… och vips! så satt vi i en taxi på väg upp till vår favorit Sunwing Bangtao Beach! Och jag är såååå glad över att vi åkte för vi har verkligen haft den bästa eftermiddagen + kvällen där uppe! Och alltså HUR snyggt & fräscht har det inte blivit på denna Sunwing efter deras totalrenovering i somras? Jag dör så FINT !!! 100% min stil på absolut hela resorten!  Den finaste renovering jag någonsin sett känns det som, snacka om ansiktslyft !! sällan jag blir sååå imponerad!

Oj, nu ser jag att klockan är mer än jag trodde…(närmar sig 24.) så måste hoppa i duschen (vi kom hem sent så har inte kommit så långt ännu…) och packa vidare här.  Ja, jag packar TYVÄRR, uff… jag vill verkligen inte alls lämna detta underbara, varma, soliga, härliga paradis… men – i morgon kväll lyfter vi mot kyligare breddgrader… och vår älskade Gizella, hon är det enda som får mig att längta hem.  Så – lämnar er med några bilder från dagen, uppdaterar inlägget senare,  också hoppas jag att du följer mig på instagram? Jag har lagt upp flera insta storys (du vet de där filmerna man kan se om man klickar på cirkeln med mitt foto i uppe i vänstra hörnet på min profil) från dagen så missa inte de! Du hittar mig på instagram under namnet: Gizmolinas ! 🙂

 

I´ll be back… !

 

Önskar dig bästa fredagsmyset!! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Thailand 2018 | 5 Comments

5 responses to “SUNWING BANGTAO BEACH.”

 1. Johanna says:

  Åh så kul å se Bangtao. Vi var där deras första öppna säsong, vintern 02. Då var min lilla “nollsexa” bara 14 månader eller ngt.
  Restaurangen hette Tashas innan va, eller ngt sådant.

  • Åh så underbart att du också varit där! Och redan 02! Vi var där första gången 07 / 08 tror jag och då var Johanna bara runt 1,5 år så personalen där har följt henne i många år… Idag då vi kom dit var det plötsligt nästan 2 år sen sist så alla kommenterade hur stor minime blivit! 🙂 Och ja , restaurangen hette La Tasca innan !

   Önskar dig en riktigt fin kväll Johanna! Kram! 🙂

   • Johanna says:

    Skrev fel… ska ju vara 07 eftersom dottern var 14 månader. Hehe… Tänkte på sonen när jag skrev, han är “nolletta”. Sorry! 😉
    La Tasca ja… Japp, tiden går även här och minnet försvinner uppenbarligen.

 2. Lina says:

  Åh vad roligt! Vi var där 2016 men då var det rätt slitet på
  sina håll så en renovering behövs nog!
  Du har väldigt fin kaftan/tunika på bilden men också en underbar på bilden på Instagram igår! Var är dessa ifrån?
  Kram

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbart! Ja här hemma är så kallt även här nere i södra Sverige. Älskar de små väskorna! Med pompomsen har var har ni köpt dem så söta? Den lilla blå som din lilla höna har är så söt!! Älskar ananas clutchen med och ja alla väskor du ha haft på semestern så snygga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *