SUPER LYXIG SOVMORGON.

Happy torsdag darlings! 

Vi har haft en sååå lyxigt härlig start på dagen här hemma i Casa Gizmolina för J hade, för första gången e.v.e.r., sovmorgon till kl.10! så vi sov till kl. 08.30! Alltså det händer ju inte ens oss på helgerna ! så ja, det här blev bara världens skönaste morgon verkligen.  Och i eftermiddag kommer min snälla bror hit och ska hjälpa mig med diverse fix, som tex att montera isär / flytta köksön som jag nu bestämt mig för är history för vi trivs sååå bra med att ha matbordet inne i köket och jag älskar att vardagsrummet fått en extra lounge del.  Men jag hade inte gjort om så här om vi inte haft ljusgården där vi har en stor vacker matplats, för jag gillar att ha en separat spisestue / matsal till festligare middagar med gäster.

Och tänk att påsklovet kickar igång i morgon! det betyder att jag vill att huset ska vara påsk-klart idag med allt pynt på plats så nu ska jag köra på här. Ballonger ska blåsas upp och fler påskris ska pyntas. Och med risk för att låta tjatig så måste jag bara än en gång få säga:  Åh som jag älskar den här tiden på året! 🙂

 

Och så här ser årets påsk-krans på vår entré dörr ut! Den blev lite maffigare än förra året för jag kryddade den med vita blomster också.  Och jag har gjort kransen utifrån 2 kransar, den största är en sån där tom krans som man köper i blomsterbutiken i “trä” typ (som är till för att dekorera själv), och på den har jag fäst de gröna oäkta murgröna girlangerna + de vita blommorna.  Sen har jag placerat en mindre krans med ägg (köpt hos Åhléns för många år sen, har sett att ICA Maxi har lik i år) inne i den stora kransen och fäst allt med brunt snöre från Panduro.  Och, jag har även klippt sönder en fake vide-kisse-kvist och stuckit in den runt om i kransen för att få xtra mycket påskfeelings.

 

Ska visa mer av hur jag dekorerat entrén senare, måste bara knipsa pics först så uppdaterar med de bilderna senare.

 

Nu önskar jag dig en magnifik torsdag! 🙂

Och du, ett tips inför att påsklovet startar för våra skatter i morgon: överraska med att ha ställt in en påskig ballong bukett på deras rum, eller ett påskris, när de kommer hem från skolan i morgon! eller göm ett påskägg under kudden till när de ska lägga sig i morgon kväll med en “happy-påsklov-hälsning” och en notis om något kul ni ska göra en dag på lovet… (gå och bada, bowla, fika på stan, gå på bio, shoppa, spa…). Alla älskar överraskningar!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SUPER LYXIG SOVMORGON.”

 1. Josefine says:

  Blev en liten sovmorgon för oss också i morse, men med skillnaden att mitt alarm inte gick igång… Men vi hann faktiskt i tid till både skola och jobb! Tack för tips om påskpresent redan imorgon! Blir nog ett påskägg under kudden för sonen, biobiljetter och lite godis… Ha en fin kväll!

 2. Lena says:

  Det måste vara en glädje att ha dig som vän / väninna / mamma / fru eller whatever….. Större glädjespridare och positiv människa än dig får man sannerligen leta efter. Du verkar alltid stråla och vara på gott humör.
  Njut av dig kväll kära du 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Du har alltid så fina tips. Underbart att förgylla livet, som ovanstående skriver så är du en skatt. Dottern sa i går att hon ville ha en kanin kostym så tänkte överraska henne med det. Önskar dig en härlig fredag

 4. cat says:

  wow vilken krans!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *