FILMPREMIÄR FAIL…!

Jag kom plötsligt på att nya Disney filmen Aladdin har premiär idag! Eller ja, alltså Aladdin är ju ingen ny film direkt, men – de har spelat in en ny version av den, precis som de gjort med så många andra klassiker (senast Dumbo) och jag såg att den gick kl.15.45 och J slutade skolan kl.15 så – jag överraskade henne med att vi skulle gå och ser den då hon kom hem!  Det passade helt perfekt nu när solen försvann och regnet och kylan gjorde sin entré.

Så vi sladdade in i den mörka biosalongen right on time med popcorn och läsk och var såååå laddade. Också startar filmen… och Will Smith pratar svenska! Oh nooo!!! Då har jag alltså HELT missat att checka vilket språk föreställningen var på för jag tog 100% för givet att den var på engelska med svensk text.  Så fram med telefonen, checka föreställningarna och då upptäcker jag att den går i en större salong med engelskt tal kl. 17.45 så jag sprang ut från salongen och frågade personalen om vi fick byta och det fick vi om jag gav tillbaka våra biobiljetter. Men tror du att jag hittade dom? Eh nej… men allt fixade sig ändå (thank god) så nu är vi hemma igen med våra popcorn + läsk och ska tillbaka kl. 17.15. Sååå rörigt. Ha, ha.  Men det blir ju inte alls samma sak att se en Disney på svenska så det är värt allt kaos! 🙂

 

Här sitter jag nu, i bara linne (man blir svettig av sånt här kaos… ha, ha) och mumsar popcorn inne på kontoret och laddar för att snart köra tillbaka in till Filmstaden igen.  Och ja, jag var tvungen att ta på mig ett par snap-briller för uppenbarligen kan jag inte läsa så bra idag.. ha, ha. 

Nu är vi ännu mer pepp på att få se filmen så hoppas att den lever upp till våra förväntningar. Jag återkommer med vilket betyg vi gav den senare i kväll. 

 

Nu ska den här förvirrade mamman slänga ihop lite mat så det inte bara blir popcorn på oss till middag… Och alltså jag åt SÅ mycket popcorn de år som jag jobbade på Filmstaden, vi snackar frukost, lunch & middag ibland. Ha, ha. Jag tröttnar verkligen aldrig på varma ny poppade popcorn med salt. Love it!

Önskar dig en riktigt fin kväll! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FILMPREMIÄR FAIL…!”

 1. Frida Prydz says:

  Men gud vad mysigt att du överraskade Johanna med en biofilm så här på onsdagseftermiddagen! Jag älskar att du tar varje tillfälle du kan till att fira och ha det lite extra festligt, du är verkligen YOLO 😀

  Och vilken tur att det löste sig med biljetterna för Will Smith dubbad på svenska måste ju förstöra vilken film som helst! Hoppas att ni hade en mysig kväll och att filmen var bra.

  Kram

 2. L says:

  Det är så otroligt roligt att du bloggar så mycket som du gör nu! Tack för det! 🙂

  Jag uppskattar verkligen din blogg och är extra beroende av den just nu! Jag har tyvärr fått beskedet att det har uppstått förändringar i min livmoder. Jag vet inte ännu ifall det är farligt eller inte (försöker tänka positivt!) och din blogg gör att jag får skingra mina tankar och MÅ BRA under denna väntan. Snälla snälla snälla snälla sluta aldrig blogga!>3>3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *