SWEET DREAMS.

Den här bilden är från fredagens middag men – det jag egentligen ville tipsa om är blomman i fönstret. Jag fullkomligt älskar denna vackra blomst och idag hade de fått in de igen i blomsterbutiken så jag köpte fler för jag kan inte få nog av de…  Sen är det otroligt praktiskt med batteridrivna ljus då man har en liten kattunge. 

Det var riktigt kul att gå på basketpremiären i kväll. Och J´s kompis som var här på playdate + hennes pappa hängde spontant med oss på matchen så det blev xtra trevligt!  Och Luleå´s damlag vann stort och det var så mycket folk i hallen att det kändes som slutspel. Festligt värre!  Och nu sitter jag och JIG här planerar lite för i morgon bitti reser han, super tidigt, taxin kommer runt kl.05…zzz…  Men vi ses väldigt snart igen för vi ska på fest i helgen! Oh yes, och inte i Sverige utan i ett helt annat land långt härifrån… Nejdå, inte så långt men i ett annat land i alla fall. Fast egentligen så är det ganska långt bort… för jag måste ta 2 flyg, eller kanske t.o.m. 3? men hoppas på 2…

Med det så önskar jag dig en riktigt god natt! så ses vi igen i morgon!

Sweet dreams! 🙂

Kategori: Casa Gizmolina, Duknings tips | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *