Sweet (shoe) dreams!


Annonsen är från 2005. Snygg!

I natt kommer jag att drömma om Chloé. Ja, alltså inte den omtalade fashionistan i huvudstaden utan närmare bestämt om ett par underbara skor som jag fick ögonen på häromdagen och som jag inte kan släppa. De är på -50% så ja, vi får väl se vad morgondagen bjuder?


Veckans påfyll på tavellisterna.


Min älskade Gucci ville gärna vara med på bild då jag fotograferade bladerna.

Ska prioritera jobb-fix nu innan jag lägger mig och förflyttar mig till drömlandet

♥ GoDnAtT & SoVgOtT! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Sweet (shoe) dreams!”

 1. Men kära nån, är Danni Minogue redan så tunn efter bebisen?! Hoppla!
  Åh de där skorna vill vi allt gärna se, 50% är ju ganska mycket om man verkligen vill ha dem. Chloe gör ju verkligen snygga skor bla. KRAM

 2. Sandra says:

  ÅÅ söt katt 😀

 3. Emma says:

  Hej! Måste bara fråga, har vinnaren från tävlingen om klänning till mor och dotter visats ännu? Har i så fall missat det trots daglig läsning av bloggen.
  Glad sommar! 🙂

 4. F R I D A says:

  men gud vad söt katt!

 5. Lotta-
  Vi kan pusta ut.. bilden på Miss.M togs då hon var 4,5 månader gravid 😉 Och ja, -50% är bra salg, allt före (30-40) är inte alls lika intressant tycker jag. Skorna står vid min sida nu och jag är riktigt nöjd med mitt köp 🙂

  Emma-
  Jag förstår att du frågar. Nej, vinnaren har inte presenterats ännu pga min hektiska jobb period men idag så! Håll utkik!

  Sandra & Frida-
  Ja, visst är han söt! 🙂

  KRAMAR till er alla !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *