T.A.C.K.S.A.M…!

Go´kväll mina kära vänner! 

Nej men alltså vilken dag det här har varit…  Plötsligt var det som att en väldig massa saker trasslade ihop sig eftersom de skulle hända på en och samma gång. Och när det blir så, och man stressar upp sig över allt som ska göras, ja, då är det som att trycka på en “allt-blir-kaos-knapp”.  Jag tappar saker, glömmer saker, går runt i cirklar (why?) också händer det plötsligt de märkligaste saker. Som då jag skulle stoppa för att tanka, väldigt snabbt, och inte får upp tank-locket?!? Det hade fryst fast och var helt omöjligt att få upp så fick gå in på bensinmacken och efterfråga något life-hack för att fixa detta a.s.a.p.  5 sek senare går jag ut men en plastpåse fylld av kokhett vatten också står jag plötsligt där och trycker en plastpåse med vatten mot tanklocket för att få det att tina upp så att det går att öppna. Nej men vad är oddsen för att något sånt händer? Och när jag inte fick upp det efter miljoner försök så kommer jag på: jag har ju låst bilen då jag gick in för att hämta vatten och då låser sig även tanklocket. Alltså man orkar inte… Ha, ha.

Annars då? Well, målaren blev färdig idag (för nu…) så nu kan vi börja inreda det rum som J tidigare har haft som pysselrum / lounge i och varje steg mot ett rent, fräscht hus är just nu inget annat än ren L.Y.C.K.A. !!! för nu har vi trampat runt på byggpapp sedan i maj…   That´s crazy ! Sen så är jag sååå super HAPPY över att ni är så många som klicka på mitt nya rosa hjärta i förra inlägget.  Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. ! Åh om du bara visste hur mycket ditt “klick” och alla kommentarer jag får betyder för mig… Jag vill ge dig världens största kram och jag skickar massor med kärlek och tacksamhet din väg!!! Och fortsätt väldigt, väldigt gärna att klicka på hjärtat när ni tittar in och fortsätt även att skriva kommentarer till mig för det gör bloggen så otroligt mycket mer levande och ger mig så härlig blogg energi!!! 🙂

 

Nu är det snart dags för årets julkalender premiär (på tisdag!) och ett alternativ till att köpa en “vanlig” kalender med 24 luckor är att göra en kalender med 4 paket, ett till varje advent.  Själv har jag pysslat ihop den har kalendern idag som jag ska visa er mer av i morgon. 

Och så här sent på kvällen så passar det bra med ett pyjamastips!  Hur perfekt Christmas Pyjamas är inte detta? Matcha med ett par fluffiga tofflor (finns så fina på Gina Tricot) och tex en sleepmask och du har en julklapp i box!  Pyjamasen kommer från H&M och kostar 299 sek. (och just nu har H&M dessutom -20% rabatt för alla medlemmar).

 

Nej, nu måste jag dyka i säng…zzz… Men först måste jag tipsa dig om vår nya favoritserie som hade premiär på kanal 7 förra veckan:  “Kärleken flyttar in”. Vi älskar den!  Ser du också? Om inte så är den ett tips!

Önskar dig en riktigt god natt och en magisk morgondag! Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

229
Kategori: Allmänt, Julen 2020 | 8 Comments

8 responses to “T.A.C.K.S.A.M…!”

 1. D says:

  BLir så inspirert av deg og de fine pakkene dine.

  I år hvor alt annet er avlyst og det er mye tid til juleforberedelser har jeg bestemt meg for å bruke tid på fine innpakninger (har kjøpt hvitt papir og sølvpapir og silkebånd fra Panduro) og i år blir det comeback på julekortfronten.
  Selv om alt kan føles kjedelig, mørkt og håpløst om på 9.måneden med hjemmekontor føles det som en gave for antijulestresset, når alle juleavslutninger og julebord er avlyst..

  Må se det positive i det, endelig tid til noe jeg egentlig syns er ganske koselig, men alltid nedprioriterer.

  • Åh tusen miljoner TACK för din härlig feedback och trevliga kommentar! Nu sitter jag här med ett stort smil tack vare dig! 🙂 Och jag älskar hur du tänker kring julen 2020. Jag är 100% enig i att vi må tänka positivt! Feelgood every day & everywhere blir årets förjuls motto!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Stor tacksam klem! 🙂

 2. Fia says:

  Oj varför har renoveringen av ett litet badrum tagit 7 månader?! Helt orimligt. Hoppas ni inte betalar löpande utan har en fast kostnad. Låter verkligen orimligt länge.
  KRAM

  • Vi gör en väldigt omfattande renovering då vi har byggt ut ett litet badrum till ett stort så vi har rivit ut precis ALLT och – dessutom rivit / flyttat en vägg in mot ett annat rum. Prosjektet startade upp i våras, före sommaren, sen blev det semesteruppehåll, och sen så startades allt upp igen. Inget konstigt med det ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin dag fylld av positiv energi! Kram!

 3. Lena Karlsson says:

  Ha ha, ja ibland blir det verkligen knasigt med allt! Man har väl för mycket i huvudet och omkring sig gissar jag. Jag blir också sådan ibland att det bara tjorvar ihop sig när jag är stressad.
  Nix, den serien har jag inte sett. Nu kollar jag “The Undoing” med Hugh Grant och Nicole Kidman. Kanonbra tycker jag. Ett tips. Självklart klickar jag på hjärtat på din sida 🙂

  • Ja men eller hur, när det blir för stressigt så blir det mesta rörigt och fel… Och tusen miljoner TACK för serie tipset!!! :). Den ska jag checka ut i helgen. Och jag blir såå glad över att du klickar på mitt rosa hjärta! det är faktiskt det bästa som hänt bloggen på länge för jag blir så peppad när jag ser att ni är många som klickat !

   Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood ! Kram! 🙂

 4. Madeleine says:

  Var kommer det fina bandet ifrån till paketen?

  • Det har jag köpt på en favoritbutik i London: The White Company. Och den här helgen var planen att vi skulle varit i London igen för julshopping… Kryssar fingrarna för att vi kan resa dit nästa år istället!

   Önskar dig en magisk dag Madeline! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *