T.I.S.D.A.G.

black-black-and-white-magic-quote-text-Favim.com-364711

Gooooodmorgon sköna bönor! 

Det är så ovant att vi är 3 i huset dessa dagar att jag helt kommer av mig i mina rutiner…ha, ha.  Men mysigt är det så klart! och jag passar på att prioritera tiden vi får tillsammans för om ett par dagar reser JIG vidare igen och sen tror jag nästa gång vi ses blir då vi girls tar Oslotur om några veckor. Såg föresten att några av er ifrågasatt hur jag tycker att det är att leva som vi gör eftersom vi ses så sällan och jag är den som därför sitter med fullt ansvar för huset och Johanna i vardagen?! Det jag kan sakna är självklart sällskapet men annars är jag så van att jag inte tänker över det.  Vi har väl egentligen alltid levt så här men den stora skillnaden sedan flytten är att jag har ett betydligt större hem + gård att ta hand om (det är skillnad på att bo i hus och i lägenhet) och att inte JIG kommer hem sent på kvällarna och sover tillsammans med oss, istället så ses vi bara några dagar i månaden och det betyder att förväntningarna på att dessa dagar ska vara tipp topp blir väldigt stora. Så – är någon av oss inte helt på humör så blir det lättare irritation…  Det blir lite som när man tok längtar efter en fest och sen då dagen väl är där så ösregnar det…. typ. eller nja, kanske inte bästa liknelsen, men jag tror ni fattar min poäng?!

Anyway – tisdag idag och på min to-do-list står massa kul saker så dags att börja bocka av…! 🙂

14202664_10153760502630796_5153008528122192277_n

Älskade Gucci sitter och drömmer vid dörren…  Jag ställer alltid upp den på glänt men låter honom inte gå ut när vi inte har koll.

14183754_10153760518675796_7641731771614600725_n

Sen kunde jag inte låta bli att knipsa några sista bilder av the cake igår. Inte för att den var så speciell, men jag tyckte att den blev så fin med regnbågen (den kommer från Meri Meri). Åhhh som jag älskar glittrigt, rosa, super cute pynt!  och de där ljusen hittade jag föresten på Tanum i Oslo (ett tips!).  

14191975_10153760519820796_3064064817234656810_n

Det var någon som var riktigt sugen på kake efter skolan…  eller också var hon kanske mest intresserad av att visa er the naked truth…?

14102274_10153760522150796_5661085634486129571_n

….för kaken var uppäten på andra sidan!  men den såg ju väldigt bra ut framifrån. Ha, ha. Johannas favorit outfit kommer föresten från Kapp Ahl.

Nej, nu är vi färdiga med kaken men – inte med J´s firing för jag kom på att jag inte bloggat vår festliga Köpenhamns weekend ännu och – vi har kvar att fixa kalas för J´s klasskompisar så – idag står bl.a. fixa inbjudningar på min lista.  Jag tror jag snart kan titulera mig festfixare! 😉

Önskar dig en glittrig tisdag fylld av solsken!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Susan says:

  Hej! Kommenterade igår att det är så kul att kalasinspireras av dig eftersom min dotter fyller år en månad efter Johanna. Igår visade jag henne bilden på tårtan och naturligtvis blev hon eld och lågor. Så nu blir det förmodligen en sån här oxå, när hon fyller nio.

  • Åh så glad jag blir över att hon ville ha en lik tårta! 🙂 Älskar när jag kan inspirera! Man kan ju pynta den med favorit godiset / strösslet och om man kör glasyr på den så blir den ännu snyggare… (min gjordes lite i farten…). Vi serverade den föresten med vaniljglass + grädde.

   Jag önskar dig en underbar fortsättning på dagen och lycka till med kalasfixandet Susan! Kram!

 2. Pia says:

  Vad mysigt för Johanna att bli så firad kalas i oslo Köpenhamn familjefirning och sedan kalas igen. Eller är det du som njuter med allt fixande och pimplande. Ha en fortsatt underbar tisdag!

 3. Känner såväl igen det där med höga förväntningar – när man väl får tid att göra ngt hela familjen så är alla så peppade att det blir pannkaka av alltihop…man förväntar sig att alla ska vara såååå glada och ha sååå roligt 24/7… Och som du skriver så är det enda man saknar sällskapet (haha, sitter här ensam i soffan nu när jag skriver det här) men man vänjer sig och jag visste ju innan vi skaffade barn att det skulle bli såhär så det var jag ju inställd på – sen tror jag inte varken jag eller min man varit lyckliga om jag liksom skulle “tvinga” honom att byta/dra ner på jobb heller! Min dröm är att slutföra mina studier och att spendera mkt tid med barnen och det får ju jag göra så då får ju han göra vad han vill 🙂

  Kram fina du (och du, du är minst lika fin utan snap-filter)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *