T.I.S.D.A.G.!

Gooodmorning darlings! 

Eller ja, det är väl egentligen mer passande med Goddag så här kl. 12.50. Ha, ha. Men vi har helt vänt på dygnet här så har precis ätit frukost.  Luleå bjuder på en mulen dag idag så vi ska passa på att fortsätta att fixa inne vilket passar mig helt perfekt! Också ska jag iväg och handla till min kära mamma.  Mycket handlande blir det men det känns fantastiskt att få hjälpa till!

Nu ska jag springa ner och tömma en tvättmaskin och sen ska jag bära upp 3 nya skåp till J´s rum som min kära bror varit här och monterat.  Åh det känns så otroligt kul att Johannas rum snart är färdigt! Vi älskar förändring och det blev sommarens “grej”, att fixa hennes rum, nu då vi inte kunnat resa bort.  Men – nu har vi faktiskt en resa bokad!  Alltså den l.y.c.k.a.n. när SAS bokningen dök upp på min telefon!!!  🙂

Jag har en stor svaghet för tavelväggar… tycker att det är SÅ snyggt och skapar ett härligt “liv” i rummet så då vi var på IKEA köpte jag ett helt gäng med ramar och ser fram emot att få upp de en trappa upp. (bild från Leila Lindholms hem).

 

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

Och stooort G.R.A.T.T.I.S. till alla Arnold som har namnsdag idag! Det heter min pappa, och min bror har det som andra namn. Hipp, hipp, hurra!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “T.I.S.D.A.G.!”

 1. Camilla says:

  Åh, en resa! Så härligt och så kul för er! Jag får avstå i år, men tänker att det kommer att bli desto roligare när det är dags igen. Nu bor jag i Skåne så en spontantur till Köpenhamn kan det förstås bli, även om det känns som hemma och inte så speciellt 🙂 Kram

 2. Karin Widén says:

  Kul med förändringar. Jag möblerade om titt som tätt när barnen var små och vi bodde i lägenhet. Nu bor jag och min man på en båt och där är inte så mycket att ändra på. Gardiner och kuddfodral i så fall. Ha en fin dag. Kram från Karin

 3. Ludvig says:

  Jag önskar en underbar sommar och lycka till <3<3<3

  Via denna länk får jag återbäring till allt jag shoppar på internet:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  Även gratis shoppingklubben Campadre: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

 4. Nilla says:

  Vad härligt är det inte att få vända på dygnet, lite det som är att ha sommarlov och bara få ta dagarna som dom kommer… Ni har verkligen gjort allt ni kan för att fånga dagarna <3 Nu hörde jag precis att Uppsala får åka till Oslo, tänkte på er då, kommer ni iväg? Massor med kramar, och ett ps. jag vill så gärna få feedback då jag kommenterar, men har alltid otur att just min kommentar inte kom med.. Skojar bara, men Anna-Stina ett litet 😉

 5. Marie-Louise says:

  @ Nilla
  A-S bor väl inte i Uppsala?!

 6. A says:

  Läste just i tidningen att Norge öppnat upp för besökare från Västerbotten. Då kanske det inte är så länge kvar tills även Norrbottningar är välkomna. Hoppas det för er skull.
  Men då tänker jag att det blir ingen längre resa för er, för börjar inte skolorna snart?

 7. Jessica says:

  Hej Var lite nyfiken på vad du är för egenförentagare, inom vilket område arbetar du? Skulle vara intressant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *