SOLIG START PÅ VECKAN!

Dagens reminder: kämpa på…. ! 

Mina darlings!

Förlåååt att jag inte bloggat sedan söndag ! Det är helt enkelt lite mycket här just nu… livet…  Men nu sitter jag här vid min älskade blogg igen och det gör mig alltid lika glad !

Och idag tisdag och solen den strååålar så vackert här uppe i norr!  Lovely! Och jag startade min dag med att cykla iväg och fixa mina fransar.  Åh som ja älskar mina vippe extensions. Det är mitt bästa life hack,  att slippa mascara…  Sen har jag suttit fast i massa jobb också avslutade vi självklart dagen med Idol. Och varje kväll röstar jag på min kusin, Stefan, som spelar trummor i bandet. Hoppas att han vinner! ha, ha.  Nej men det är ju så kul att han spelar med i år igen. Bästa trummisen !!!  Annars så är ju det här en helt speciell vecka för det är min födelsedagsvecka… men – det förtränger jag för i år vill jag för första gången inte alls  fylla år. Nope. Jag ställer nog helt enkelt in min dag också kan vi fira att jag fyller 38 en annan gång i stället. Kanske senare i år? Vi får väl se…  först måste jag bestämma mig för om det är 38 eller 48 som jag ska fira? 😉

 

En snapshot från igår då J kom hem från skolan och jag hämtat “Donken” till mellis.  Jag tror aldrig nuggets + pommes med bea varit så gott!  Alltså om du inte har testat Mc. D´s bea dipp så är de ett MUST! för den är världens godoaste !  

Och igår låg en rykande färsk MAMA i brevlådan. Men hur mysigt är det inte att prenumerera? Jag älskar att få post! Det är ett ovanligt cover denna gång med en mama utan sina kids…  Vilken resa hon har gjort Isabella!  Jag följer hennes blogg och ser fram emot att se vad hon kommer att göra efter sin paus… ?! 

Vår älskade fluffiga lilla älskling. Hur mysigt är det inte då hon lägger sig så här vid min sida i soffan? Det här var för några timmar sedan, nu har hon gått upp eftersom J gått och lagt sig. Hon följer henne överallt… 

 

Nu är det bäst att jag dyker i säng här…zzz… och i morgon börjar J skolan kl. 09.30. Nej men hur lyxigt? Kommer att kännas som lördag och det passar ju bra på lille-lördag!

Önskar dig en riktigt GOD natt och till er som läser det här på morgonen: gooood morgon! 🙂

Och du, hur jobbigt, kämpigt, stökigt eller omöjligt allt känns just nu så får du inte ge upp!  Fortsätt framåt, ett steg i taget, så kommer du att komma fram till slut…   Skickar massor med power din väg !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 9 Comments

9 responses to “SOLIG START PÅ VECKAN!”

 1. Annie says:

  Klart du ska fira din dag! I detta sorgens år 2020 ska vi ta alla tillfällen i akt och fira det vi kan tycker jag. Ha en härlig födelsdagsvecka och du, vi kvinnor kan aldrig bli äldre än 38 så jag föreslår att du firar din 38 årsdag för 10é gången 🙂

 2. Elin says:

  Klart du skal feire, alder er bare et tall!!! Jeg fyller 50 neste år og gruer meg ikke i det hele tatt til det.

 3. C says:

  Visst är det väl riktigt jämna år du fyller idag? I så fall ännu större anledning att fira, stort grattis på din stora dag!

 4. Ra says:

  Ja man firar ju sin dag som man vill själv, så som just du tycker känns bäst. Fast att fylla 50 är ju ganska stort å dina nära & kära vill säkert uppvakta dig på något sätt. ( jo jag vet att du är ett år äldre än mig…följt din blogg sen du började) Du skrev jobb… har du börjat jobba eller menar du hemmajobb?? I så fall GRATTIS!!Minns dina butiker i Oslo… de var supermysiga!!

 5. Eva says:

  Stort GRATTIS på din dag⭐️

 6. Camilla says:

  Grattis och hoppas att du firar din stora dag på samma enastående sätt du själv firar dina nära och kära! Stor kram till dig från Skåne

 7. Anna says:

  Hjärtliga gratulationer på din stora dag finaste AnnaStina! Hipp hipp hurra!!!
  Hoppas du firar på bästa sätt och att du njuter din dag till fullo

  Tusen tack för allt du delar och all glädje du sprider! Den finaste vän på nätet någon kan önska. Tycker så mycket om dig!

  Kram

 8. Madeleine says:

  Hipp Hurra på din födelsedag! Hoppas att du blir riktigt ordentligt firad av alla runtomkring dig. Du är alltid så mån om alla så jag hoppas innerligt att du får tillbaka det tusenfallt idag. Det är du så värd! Grattis du fantastiska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *