T.I.S.D.A.G.

Tjingeling sweeties!

Oj, vad vi kan s o v a . Och jag som verkligen behövde stå upp senast kl. 07 idag… ja, ja, får köra på xtra effektivt nu så ska det nog gå bra 🙂   Efter att jag lämnat lilla J på dagis så svängde jag förbi min butik och jag blir verkligen glad då jag kommer dit till min egen lilla oas. Har öppet kl. 13 – 16.30 idag så titta gärna förbi om du är i Oslo!  och som lovat så kommer här pics från lördag. Enjoy! 🙂

Solstrålen Sessan,som bloggar under Sessan & Prinsessan, kom med vackra rosa pioner (tusen tack!) tillsammans med sin söta juvel.  Själv hade jag som sagt inte hunnit piffa till mig…. så detta blir enda bilden på mig men jag vet att Sessan bloggat fler…

Ett par av mina fina bloggläsare som kom på besök, den ena hela vägen från Stockholm! Tusen tack för all positiv feedback ni gav mig. Jag är så glad att ni kom inom !

Min fina venn Tine Benedicte som dessutom jobbar på J´s dagis tillsammans med sin söta Pernille.  Jag älskar deras pink – match

Sessan på väg hem med en härlig påse och hon har bloggat så snygga pics av innehållet att jag stal en bild från hennes blogg:

Looovely sjal från Syster P.

T.A.C.K. igen för all härlig feedback jag fick av er som besökte mig i lördags!

Ska ta och köra på här nu så jag önskar dig en fantastisk tisdag fylld av positiv energi och glada tankar ! 🙂

PuSs & kRaM!


Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Camilla says:

  Det “ordspráket” är bara sá korrekt!
  Máte vara roligt att ha sá mánga fina kunder, förstár verkligen att din söta butik är som en oas för dig!
  Kram//c.

  • gizmolina says:

   Ja, jag känner mig enormt lyckligt lottad som har så fina kunder! 🙂 Önskar dig den bästa dagen ! Kram !

 2. Jeanette♥ says:

  Butiken ser jättefin ut må jag säga:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *