WEEKEND COMING UP…!

16143014_10154141600705796_3773233585186495464_n

Happy torsdag sweeties! 

Men skojar du BRA tajming jag hade precis….!  Stack nämligen ut på en power walk på morgon och nu har jag precis duschat och gjort mig klar och plötsligt så stormar och tok-regnar det ute (eller det är nog snöblandet regn?) !  Helt gaaaalet väder! Så ja, jag hade mega flax som slapp det. That´s for sure!   och jag är så grymt nöjd över att jag kom mig iväg ut för igår hände det tyvärr inte. Då började det nämligen att snöa så jag droppade det.  Vädret alltså… som det påverkar både det ena och det andra…!

Och torsdag idag vilket betyder att helgen kickar igång morgon! Vilken lyx. Speciellt för oss jet-lag girls som då kan chilla… Loooovely!  🙂

16105822_10154141842040796_5999566525512246903_n

I did it!!! Och jag invigde mina nya träningskläder som jag shoppade på Nike Store på The Grove i L.A. Topp, jacka….

16142633_10154141850570796_3603150784116229149_n

….tights & skor!  Love them! 

Nu ska jag ta tag i dagens to-do-list och sen måste jag hitta en lösning på hur jag ska få ut granen ur huset utan att barra ner totalt… Oh my, den är inte pigg längre kan jag säga… Ha, ha.

Önskar dig en torsdag fylld av glitter & glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “WEEKEND COMING UP…!”

 1. Mia says:

  Dammsug granen där den står, dammsug helt enkelt av barren innan du lyfter ut eländet. 🙂 Det gjorde min syster med deras MYCKET ledsna gran och det fungerade kanon! Du fyller kanske en dammsugarpåse men det kan det vara värt… Tack för en supermysig blogg! Kram från Helsingborg

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 tack för fina ord Mia! Nu blev jag glad! 🙂 Och tack snälla du för tipset om att dammsuga upp granen, eller ja, barren av granen. Ha, ha. Så ska jag absolut göra den dagen då den åker ut.!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll fylld av feelgood! Kram!

 2. Josefine says:

  Vad skönt att du tog dig ut på promenad! Jag är hemma med en krasslig son idag, funderar på att gå en liten minirunda bara för att få frisk luft men det tar emot…

  • gizmolina says:

   Åh ja, tack Josefine! 🙂 Det var verkligen otroligt skönt att jag kom mig iväg ut och jag känner mig riktigt nöjd & stolt i kväll faktiskt för det var typ 100 år sen sist… så ja, det var på tiden om jag säger så… ! 😉

   Skickar en stor krya-på-kram till din son och önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram!

 3. SNYGGT!!! Och WELL DONE 🙂

  • gizmolina says:

   Men thanx darling! 🙂 Det var verkligen såååå skönt att jag kom mig iväg. Ska göra om det snart igen… !

   Njut din kväll ! Kram!

 4. Bra gjort! (= vad snygga skorna är (= jag är ute efter ett par nya, så jag kan börja träna på gymmet,och tror jag kommer köpa ett par sådana (= jag gillade färgerna!

  Ha en fin kväll.

  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen t.a.c.k. Jeni! 🙂 Och så kul att du gillar skorna! det var färgerna jag också föll för och sen är ju Nike skorna de bästa tycker jag. Sååå sköna! (och snygga…). Kryssar fingrarna för att du får tag i de!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin kväll! Kram!

 5. Pia says:

  Duktiga du som kom iväg ! Nu när du startat så är det vara att fortsätta, sätt upp det varje dag på din to-do-lista :-)!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack Pia! 🙂 Ja, jag borde verkligen sätta upp PW på min to-do-list varje dag! i alla fall alla dagar då det är OK väder, för det var såååå skönt att komma ut en tur. Och sen har jag ju beach -17 i sikte också så got to work it… Ha, ha.

   Njut din kväll! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *