T.O.R.S.D.A.G.

273d49f7613c3c9d6f69400124488143

Tidsoptimist deluxe….

Glad torsdag sweeties! 

Alltså du skulle se vad som pågår utanför mitt fönster just nu… det är traktorer och lastbilar i en salig röra för de håller på att ta bort alla gigantiska snöhögar från gatan. Alltså vi har såååå mycket snö! (jag får fortfarande inte upp ena dörren till huset för att den är totalt igensnöad…) så nu fyller traktorer flaken på lastbilarna med snö så att de kan köra bort det till ja… typ snötippen….?!  Det är livet i norr det! Ha, ha.   Och jag har ena foten på väg ut genom dörren för jag har ärenden att fixa och sen ska jag hämta upp JIG på flygplatsen. Han ankommer raka vägen från jobb i Hong Kong. Ja, han har typ klipp-kort på flighter dit. Tror han rest r&r 3 gånger sista veckorna bara. My busy man.

Och igår hade vi en riktigt trevlig middag här hemma tillsammans med mamma & Hans. och jag önskar sååå att jag kunde lasta ner pics av mitt valentine fix här hemma men det fungerar tyvärr fortfarande inte så håller tummarna för att allt rullar på normalt senare idag.

111516-SJP-Net-a-Porter-LEAD_0_0

Sist jag var i New York så var jag runt hela byn för att hitta sko-kollektionen till SJP men – den visade sig att den inte säljs någonstans på Manhattan. Såååå snopet!  så – hoppades på bättre lycka då jag var i L.A. men nix pix. De såldes inte där heller. Very strange! 

Sarah-Jessica-Parker-Met-Gala-2016-Red-Carpet-Fashion-Monse-Tom-Lorenzo-Site-1

I love her style! 

634549496

2 coola kvinnor front row på New York Fashion Week för ett par dagar sedan. och jag ä.l.s.k.a.r. Sarahs skor! 

Nej, nu är det bäst att jag gör mig klar här så att jag kommer mig iväg!

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

  1. Haha – vad mkt snö ni har! Träffade en kvinna från Nordnorge igår och jag beklagade mig över att det var så kallt (-8) varpå hon sa “Igår hade vi -27 vid lunchtid” 😀

    SPJ har verkligen supersnygga skor, dock är jag mer för flats (hon har väl mest superhöga klackar) och i Alla hjärtansdagspresent från mina Svärföräldrar fick jag såå drömmiga Burberry-ballerina så nu kan jag knappt vänta tills det blir vår! 🙂

    Kram och ha en fin kväll!

  2. stina says:

    SJP skor såldes exkl på Bloomingdales i NYC när vi var där

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *